Μπάμπης Χριστόγλου

Προσοχή στα εύκολα

SportDay

Η ισοπαλία με την Καβάλα, όπως δείχνουν οι εξελίξεις και η πορεία των πραγμάτων, ήταν ευεργετική. Το κλίμα άλλαξε τελείως από εκείνο το παιχνίδι και μετά, οι παίκτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και παρά τις ελλείψεις κατάφεραν να ανακάμψουν και να διαμορφώσουν ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό. Το ματς με τον Πανιώνιο είναι το πρώτο εύκολο μετά τον Γολγοθά που είχε μέσα στον Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός, αλλά, όπως και να το κάνουμε, όλα τα ματς χρειάζονται προσοχή.

Ειδικά από τη στιγμή που ο αντίπαλος είναι πληγωμένος και χρειάζεται οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσει ν’ ανακάμψει. Θα πρέπει λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να μη χύσουν την καρδάρα με το γάλα που γέμισαν από τα δύσκολα παιχνίδια αυτού του μήνα. Aλλο ένα σημείο που πρέπει να προσεχθεί είναι πως ο Ολυμπιακός δίνει την προσεχή εβδομάδα ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό στο «Εμιρεϊτς» και το μυαλό των παικτών μπορεί να είναι και σε αυτό το παιχνίδι.

Προκειμένου να μην υπάρξουν λοιπόν δυσάρεστες εκπλήξεις και οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν και συντήρηση εν όψει του αγώνα στην Αγγλία, θα ήταν πολύτιμο να πάρουν ένα γρήγορο προβάδισμα και να καθαρίσουν -αν μπορούν- το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει τώρα που πέρασε αυτό το δύσκολο κομμάτι να επαναπαυθεί και οφείλει να παίξει ακόμα καλύτερα για να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να κρατήσει τα πρωτεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x