Stoiximan Super League

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χωρίς Καρντόσο και Ζεάν Κάρλος

Τις υπηρεσίες του τραυματία Ζεάν Κάρλος και του τιμωρημένου Καρντόσο θα στερηθεί ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μάριο Γκόμες, στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (27/09-16 :45) για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός τεχνικός των Αρκάδων, με δεδομένες τις δύο απουσίες, ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου.

Τις υπηρεσίες του τραυματία Ζεάν Κάρλος και του τιμωρημένου Καρντόσο θα στερηθεί ο προπονητής του Αστ. Τρίπολης, Μάριο Γκόμες, στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (27/09, 16 :45) για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Αργεντινός τεχνικός των Αρκάδων, με δεδομένες τις δύο απουσίες, ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου.

Οι παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι: Ντεγκρά, Αναστασόπουλο, Λαζαρίδη, Μπαρτολίνι, Μαρσελάο, Αργυρόπουλο, Φυτανίδη, Εστέβες, Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρντόσο, Έντερ, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Καούνο, Τσέζαρεκ και Λαδάκη.

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x