Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Από το πουθενά, Βερόν

Το "σεντούκι" του άνοιξε ο Φερνάντο Σάντος και "ξέθαψε" τον Ρικάρντο Ματίας Βερόν, προκειμένου να συμπληρώσει μια αξιοπρεπή αποστολή για τον αγώνα του ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (19:00, Novasports) στην Αθήνα. Ο Αργεντινός μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού τη φετινή σεζόν, οι απουσίες όμως αρκετών βασικών μονάδων λόγω προβλημάτων τραυματισμών τον επανέφεραν στο προσκήνιο.

Το "σεντούκι" του άνοιξε ο Φερνάντο Σάντος και "ξέθαψε" τον Ρικάρντο Ματίας Βερόν, προκειμένου να συμπληρώσει μια αξιοπρεπή αποστολή για τον αγώνα του ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (19:00, Novasports) στην Αθήνα.

Ο Αργεντινός μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού τη φετινή σεζόν, οι απουσίες όμως αρκετών βασικών μονάδων λόγω προβλημάτων τραυματισμών τον επανέφεραν στο προσκήνιο.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, η οποία απαρτίζεται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μωυσιάδη, Φωτάκη, Μπισέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Βερόν, Γκαρσία, Λίνο, Ίβιτς, Σαβίνι, Σορλέν και Βιεϊρίνια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x