Γενικά

Scottish Premier: Τρίτωσε το «κακό» για Ρέιντζερς

Την τρίτη τους συνεχόμενη ισοπαλία χωρίς τέρματα παραχώρησαν στο πρωτάθλημα οι Ρέιντζερς. Το ίδιο σενάριο της τέταρτης και πέμπτης αγωνιστικής επαναλήφθηκε στην έκτη της Scottish Premier για τους πρωταθλητές, που υποδέχονταν την Αμπερντίν και έμειναν για μια ακόμη φορά στην ισοπαλία(0-0).

Την τρίτη τους συνεχόμενη ισοπαλία χωρίς τέρματα παραχώρησαν στο πρωτάθλημα οι Ρέιντζερς. Το ίδιο σενάριο της τέταρτης και πέμπτης αγωνιστικής επαναλήφθηκε στην έκτη της Scottish Premier για τους πρωταθλητές, που υποδέχονταν την Αμπερντίν και έμειναν για μια ακόμη φορά στην ισοπαλία(0-0). Η ομάδα του Γουόλτερ Σμιθ δεν κατάφερε να σκοράρει και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί και την επόμενη αγωνιστική «κατεβαίνει» στο ντέρμπι με τη Σέλτικ με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία. Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Σέλτικ.

Από την «γκέλα» της Ρέιτζερς επωφελήθηκε η Χιμπέρνιαν που «άλωσε» με σκορ 3-1 την έδρα της Μάδεργουελ και ήρθε για να συγκατοικήσει μαζί της στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’ ήταν οι Νις, Ριορντάν και Σεμάμα.

Επεισοδιακό «διπλό» και για την Νταντί Γιουνάιτεντ, που τελείωσε το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα ύστερα από την αποβολή του Σουάνσον στο 87’, στην έδρα της Σεντ Τζόνστον. Το τρίτο και νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους, σε ένα παιχνίδι που έληξε 3-2 υπέρ τους με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, το πέτυχε ο Γκούντβιλι στο 77’.
Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να πάρει η Χάρτς με σκορ 2-1 φιλοξενώντας την Χάμιλτον , ενώ Φόλκερκ και Κίλμαρνοκ έμειναν στο "0".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/09

14:30 Σεντ Μίρεν-Σέλτικ (0-2)
17:00 Φόλκερκ-Κιλμάρνοκ (0-0)
17:00 Χαρτς-Χάμιλτον (2-1)
17:00 Μάδεργουελ-Χιμπέρνιαν(1-3)
17:00 Ρέιντζερς-Αμπερντίν (0-0)
17:00 Σεντ Τζόνστον-Νταντί Γιουνάιτεντ(2-3)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Scottish Premier.

Η επόμενη αγωνιστική (7η):

Σάββατο 3/10

17:00 Χάμιλτον- Σεντ Τζόνστον
17:00 Χιμπέρνιαν- Νταντί Γιουνάιτεντ
17:00 Κιλμάρνοκ- Αμπερντίν
17:00 Μάδεργουελ- Φόλκερκ
17:00 Σεντ Μίρεν- Χαρτς

Κυριακή 4/10

14:30 Ρέιντζερς-Σέλτικ

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x