Oλλανδία

Eredivisie: «Τρίποντα» για Φέγενορντ και Χέρενφεν

Αλώβητη από την έδρα της Μπρέντα πέρασε στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Eredivisie η Φέγενορντ, που επικράτησε της ομάδας του Ρόμπερτ Μάσκαντ με 2-0. Με το ίδιο σκορ κατάφερε να επιβληθεί και η Χέρενφεν εκτός έδρας της Σπάρτα Ροτερνταμ, ενώ η Φίτεσε γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γκρόνινγκεν. ο Άγιαξ.

Αλώβητη από την έδρα της Μπρέντα πέρασε στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Eredivisie η Φέγενορντ, που επικράτησε της ομάδας του Ρόμπερτ Μάσκαντ με 2-0. Με το ίδιο σκορ κατάφερε να επιβληθεί και η Χέρενφεν εκτός έδρας της Σπάρτα Ροτερνταμ, ενώ η Φίτεσε γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γκρόνινγκεν. "Τριάρα" ο Άγιαξ.

Οι παίκτες της Φέγενορντ, που την προηγούμενη αγωνιστική ήταν κατώτεροι των περιστάσεων καθώς ηττήθηκαν στην έδρα τους από την Αϊντχόβεν με το εμφατικό 3-1, κατάφεραν κόντρα στην Μπρέντα να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Σλόρι στο 64’. Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την αποβολή του Λάντζαντ στο 89’, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φερ στο 90’.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να αποσπάσει και η Χέρενφεν από την έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ, επικρατώντας με 2-0. Σκόρερ για την πρώην ομάδα του Τροντ Σόλιντ ο Ενρίκε στο 45’ και ο Ελμ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 73’.

Νίκη για την Γκρόνιγκεν που με μοναδικό σκόρερ τον Χόλα στο 26’ υποχρέωσε την Φίτεσε στην τρίτη εκτός έδρας ήττα της στη φετινή «κούρσα» του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σημαντικό "διπλό" και για την Χέρακλες, η οποία επικράτησε, εκτός έδρας, της Ναϊμέγκεν με σκορ 2 - 0. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Έβερτον (9') και Ντοστ (2').

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της όγδοης αγωνιστικής:

Σάββατο (26/9)

Ουτρέχτη-Αλκμάαρ 1-0

Αϊντχόφεν-Βίλεμ 3-1

Βαάλβαϊκ-Ρόντα 4-1

Τβέντε-Φένλο 2-1

Κυριακή (27/9)

Άγιαξ-Ντεν Χάαγκ 3-0

Γκρόνινγκεν-Φίτεσε 1-0

Μπρέντα- Φέγενορντ 0-2

Σπάρτα Ρότερνταμ- Χέρενφεν 0-2

Ναϊμέγκεν- Χέρακλες 0-2

Δείτε τη βαθμολογία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Παρασκευή (2/10)

Φίτεσε-Σπάρτα Ρότερνταμ

Σάββατο(3/10)

Ντεν Χάαγκ- Γκρόνινγκεν
Αλκμάαρ-Μπρέντα
Βίλεμ- Ναϊμέγκεν
Φέγενορντ- Βαάλβαϊκ

Κυριακή (4/10)

Ρόντα- Άγιαξ
Χέρακλες-Τβέντε
Χέρενφεν-Φένλο
Ουτρέχτη-Αϊντχόφεν

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x