Stoiximan Super League

Γκόμες: «Διατηρήσαμε την ψυχραιμίας μας»

Ικανοποιημένο2 από την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης αλλά και τη νίκη-ανατροπή της ομάδας του έμεινε ο Μάριο Γκομες. Ο Αργεντινος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως: «Τα παιδιά είχαν πάθος, ψυχραιμία, δεν έχασαν την οργάνωσή τους και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι»

Ικανοποιημένο2 από την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης αλλά και τη νίκη-ανατροπή της ομάδας του έμεινε ο Αργεντινος Γκομες. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως: «Τα παιδιά είχαν πάθος, ψυχραιμία, δεν έχασαν την οργάνωσή τους και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Μάριο Γκόμες: «Ξέραμε από την αρχή ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός είναι μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα, ενώ διαθέτει καλούς παίκτες από την μέση και μπροστά.Στο πρώτο 15λεπτο δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά μετά έπεσε ο ρυθμός μας και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε εύκολα στην περιοχή του Λεβαδειακού.Στο δεύτερο ημίχρονο, από ένα ατομικό λάθος προήλθε το γκολ που δεχτήκαμε και αυτό που μου άρεσε ήταν ότι τα παιδιά είχαν πάθος, ψυχραιμία, δεν έχασαν την οργάνωσή τους και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Ουσιαστικά αυτό που μετράει είναι η δουλειά. Έχουμε μία καλή διοίκηση, καλούς παίκτες, ενώ όλος ο κόσμος που δουλεύει στον Αστέρα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα.Έχουμε μία καινούργια ομάδα, με επτά-οκτώ παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί. Έχουμε μία ομάδα που δημιουργείται ακόμα, αλλά ο κόσμος είναι ευχαριστημένος όταν βλέπει αποτελέσματα. Όσον αφορά την οργάνωση και την αλληλεγγύη είμαστε στο 80% και όσον αφορά το παιχνίδι είμαστε ακόμα στο 50-60%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x