Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έξαλλος ο Ζαγοράκης!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη διαιτησία του κ. Λαμπρόπουλου εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά το τέλος του ισόπαλου () αγώνα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου. «Δεν γίνεται να βγαίνουν τα κομπιουτεράκια με εμάς και να καταλογίζουν το οφσάιντ με ακρίβεια εκατοστού», έλεγε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται ανασύνταξη εν όψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη διαιτησία του κ. Λαμπρόπουλου εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν έξω φρενών περισσότερο με την υπόδειξη του κ. Τάτση στο οφσάιντ του Κονσεϊσάο, όταν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε.

«Δεν γίνεται να βγαίνουν τα κομπιουτεράκια με εμάς και να καταλογίζουν το οφσάιντ με ακρίβεια εκατοστού», έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζαγοράκης, ενώ μονολογούσε: «Ακόμα περιμένουμε να δούμε γιατί ακυρώθηκε το γκολ στη Νέα Σμύρνη. Ό,τι και να γίνει, όμως, εμείς συνεχίζουμε».

Εκτός της διαιτησίας, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν εμφανίστηκε διαφορετική, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν λίγο καλύτεροι από τους Περιστεριώτες, ενώ ο Κονσεϊσάο εμφανίστηκε πιο «φρέσκος».

Οι «ασπρόμαυροι» στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν την αξιοποίησαν, αφού παρουσιάστηκαν ελλειμματικοί σε ιδέες. Ο Πορτογάλος τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στην επίθεση, αφού αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Βιεϊρίνια ως επιθετικό (σ.σ.: Φιλομένο και Μουσλίμοβτς είναι τραυματίες). Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε σε καμιά περίπτωση να λύσει την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ, ενώ η είσοδος των Ίβιτς και Κουτσιανικούλη δεν βελτίωσε την εικόνα των φιλοξενουμένων.

Τώρα, οι Θεσσαλονικείς έχουν το δευτεριάτικο (19:00, Novasports 1) ντέρμπι με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Ο Σάντος θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και ελπίζει να έχει… επιστροφές ποδοσφαιριστών. Ο Πορτογάλος ενδέχεται να έχει τους Μουν και Βιτόλο στη διάθεσή του, ενώ οι Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο αναμένεται να επιστρέψουν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (στις 17/10).

Χαλκιάς: «Δεν έχω άποψη, ήμουν μακριά»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ανέφερε αρχικά ότι «θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Κοιτάμε το παρόν και το μέλλον για το επόμενο ματς, στο οποίο θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι».

Ερωτηθείς αν ήταν καθαρό ή όχι το γκολ του Κονσεϊσάο, ο διεθνής γκολκίπερ υποστήριξε: «Δεν έχω άποψη. Ημουν πάρα πολύ μακριά».

Οσον αφορά τους τραυματίες, ο Χαλκιάς τόνισε: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας υγιείς. Οταν δεν συμβαίνει αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όλοι καλά, ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές ως ομάδα».

Μαλεζάς: «Δεν θα είχαμε τόσο άγχος αν...»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε μετά τη λήξη του παιχνιδιού: «Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το επόμενο ματς είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι που σημαίνει ότι βελτιώνουμε την αμυντική μας λειτουργία».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας στόπερ μίλησε και για τη φάση του οφσάιντ του Κονσεϊσάο, λέγοντας ότι «αν οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν καλύτερες στα δύο παιχνίδια με Πανιώνιο και Ατρόμητο, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν 0-0 αλλά 0-1 και δεν θα είχαμε τόσο άγχος όσο θα έχουμε στη συνέχεια».

* Τη συμπαράσταση περίπου 1.200 οπαδών είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα, δημιουργώντας καλή ατμόσφαιρα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x