Stoiximan Super League

Βιεϊρίνια: «Τεράστιο ψέμα»!

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο διέψευσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τις φήμες ότι υπάρχουν προβλήματα και κλίκες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο Novasports. «Είναι ένα τεράστιο ψέμα. Το κλίμα είναι εξίσου καλό με πέρυσι, αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα», δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός. Ματς που κρίνει πολλά αυτό της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Επιστρέφει ο Παπάζογλου, ελπίδες για Μουν.

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τις φήμες ότι υπάρχουν προβλήματα και κλίκες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο Novasports.

«Είναι ψέματα ότι δεν έχουμε το ίδιο καλό κλίμα με πέρυσι. Τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε και ο κόσμος λογικά ψάχνει τις αιτίες γιατί συμβαίνει και πάει το μυαλό του εκεί. Εγώ που τα βλέπω από μέσα διαπιστώνω ότι το κλίμα είναι το ίδιο καλό. Πέρυσι η ομάδα έκανε πολύ καλή σεζόν και οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες. Αλλά είναι δύσκολο να κάνεις την ίδια καλή σεζόν και ενδεχομένως ακόμα καλύτερη. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, θέλουν χρόνο για προσαρμογή, αλλά τώρα να καθόμαστε και να ακούμε για κλίκες, είναι ένα τεράστιο ψέμα», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι τα καλά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. «Το ξεκίνημα φέτος δεν είναι εφάμιλλο του περσινού. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο δουλειάς και στα ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες βάσει των οποίων θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιμείνουμε. Σχεδόν σε όλα τα ματς ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα που μας διέκρινε πέρυσι».

Ο Βιεϊρίνια δεν έχει ακόμη αντιληφθεί γιατί ακυρώθηκε το κανονικό γκολ που σημείωσε απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. «Πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Όσες φορές κι αν το κοιτάξω, δεν καταφέρνω να βρω λογική εξήγηση, αλλά αποτελεί πλέον παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά». Όσο για τη χρησιμοποίησή του ως σέντερ φορ στο Περιστέρι, ελλείψει άλλων λύσεων, είπε: «Όπου μου πει ο προπονητής προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ματς… κρίσης με Ηρακλή

Ματς που θα κρίνει πολλά είναι αυτό της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον Ηρακλή για τον ΠΑΟΚ. Μια νίκη είναι ικανή να αντιστρέψει το κλίμα και να προσφέρει στην ομάδα ηρεμία για να δουλέψει στη διακοπή που ακολουθεί προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατή και πλήρης με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος το ήδη βαρύ κλίμα θα επιβαρυνθεί κι άλλο, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν δραστικές αλλαγές στην ομάδα.

Ο Φερνάντο Σάντος υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θανάση Παπάζογλου, που εξέτισε την τιμωρία του και δίνει λύση στο πρόβλημα της λειψανδρίας στην επίθεση. Ελπίδες συμμετοχής έχει ο Μουν, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τραυματίες. Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Αμπουμπακάρι και Φιλόμενο πιθανότατα θα επιστρέψουν για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17 Οκτωβρίου. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μίρκο Σαβίνι, που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) στο Περιστέρι.

* Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου (17:00) θα διεξαχθεί ο νοκ άουτ αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδος, στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x