Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ: Επιστροφή Γκρζέλακ;

Επιστρέφει-όπως όλα δείχνουν-στην ομάδα της Skoda Ξάνθης ο Ράφαλ Γκρζέλακ. Ο Πολωνός μέσος είχε δοθεί δανεικός στη Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά η τελευταία αναμένεται να ακυρώσει τη συμφωνία, αφού δεν είναι ικανοποιημένη από την παρουσία του. Στροφή στο ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Επιστρέφει-όπως όλα δείχνουν-στην ομάδα της Skoda Ξάνθης ο Ράφαλ Γκρζέλακ. Ο Πολωνός μέσος είχε δοθεί δανεικός στη Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά η τελευταία αναμένεται να ακυρώσει τη συμφωνία, αφού δεν είναι ικανοποιημένη από την παρουσία του. «Του πρότεινα να φύγει. Δεν κάνει για τη Στεάουα», δήλωσε ο πρόεδρος του ρουμανικού συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι. Ο 27χρονος μέσος αναμένεται να πάρει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του και θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει. Την περασμένη περίοδο είχε 27 συμμετοχές και 2 γκολ με την Ξάνθη, ενώ φέτος είχε 11 εμφανίσεις και 1 γκολ με τη Στεάουα στο ρουμανικό πρωτάθλημα και το Europa League.

Στο μεταξύ, τα βλέμματα στρέφονται πλέον στον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας απέναντι στην ΑΕΚ, στα Πηγάδια. Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σουάνη, αλλά επανέρχεται ο Κωστούλας, ενώ ο Κιντάνα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την 9η αγωνιστική. Τις επόμενες ημέρες ο Μάριους Κουκιέλκα θα αρχίσει να προπονείται κανονικά, θέτοντας υποψηφιότητα για το ματς που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x