Champions League

Τιτανομαχία στο Μόναχο!

Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης στο Champions League. Ματς-πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ με την Τσέλσι για τον Δ’ Όμιλο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βόλφσμπουργκ (Β’ Όμιλος) Ρεάλ Μαδρίτης-Μαρσέιγ (Γ’ Όμιλος) και Πόρτο-Ατλέτικο (Δ’ Όμιλος).

Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης στο Champions League. Ματς-πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ με την Τσέλσι για τον Δ’ Όμιλο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βόλφσμπουργκ (Β’ Όμιλος) Ρεάλ Μαδρίτης-Μαρσέιγ (Γ’ Όμιλος) και Πόρτο-Ατλέτικο (Δ’ Όμιλος).

Α’ Όμιλος

Το σπουδαιότερο ματς της ημέρας διεξάγεται στην «Αλιάντς Αρένα», με την Μπάγερν να υποδέχεται τη Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, στη φάση των ομίλων το 2004/05 και το 2005/06, με τους «μπιανκονέρι» να μετρούν δύο νίκες με 1-0 την πρώτη σεζόν και τις δύο ομάδες να εκμεταλλεύονται την έδρα τους με 2-1 την επόμενη σεζόν. Οι Βαυαροί προέρχονται από ήττα με 1-0 από το Αμβούργο, ενώ ο Λουίς Φαν Γκάαλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Φαν Μπόμελ και Ντεμικέλις. Η «Γηραιά Κυρία» ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Μπολόνια την Κυριακή και ο Τσίρο Φεράρα δεν υπολογίζει στη βοήθεια των Καναβάρο, Σισόκο, Τιάγκο και Σαλιχάμιτζιτς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος Μπορντό υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα, που μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στο Ισραήλ. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 3 (3-0)
2. Μπορντό 1 (1-1)
3. Γιουβέντους 1 (1-1)
4. Μακάμπι Χάιφα 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική (21/10)

Μπορντό-Μπάγερν Μονάχου
Γιουβέντους-Μακάμπι Χάιφα

Β’ Όμιλος

Ντέρμπι… κορυφής διεξάγεται στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Premiership με τη νίκη επί της Στόουκ και επωφελούμενοι από την ήττα της Τσέλσι. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην της απουσίας του τραυματία Φαν Ντερ Σαρ. Οι «λύκοι», που μετρούν τρεις συνεχείς νίκες και δείχνουν να συνέρχονται, δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Στις 19:30 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Μπεσίκτας. Ο Χουάντε Ράμος είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 από τη Ζενίτ το Σάββατο και να απομακρύνεται οκτώ βαθμούς από την κορυφή. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας ψάχνει την… αναγέννηση, αφού μετρά μόλις μία νίκη σε έξι ματς πρωταθλήματος και βρίσκεται στη δωδέκατη θέση.

Βαθμολογία

1. Βόλφσμπουργκ 3 (3-1)
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (1-0)
3. Μπεσίκτας 0 (0-1)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 (1-3)

Επόμενη αγωνιστική (21/10)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)
Βόλφσμπουργκ-Μπεσίκτας

Γ’ Όμιλος

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο «Μπερναμπέου» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μαρσέιγ. Η «βασίλισσα» εντυπωσιάζει στην Primera Division όπου μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αρμπελόα, Φαν Νίστελροϊ και Μέτσελντερ, ενώ ενδέχεται να επανεμφανιστεί ο Σέρχιο Ράμος. Η ομάδα της Μασσαλίας προβληματίζει φέτος και προέρχεται από ήττα με 3-2 από τη Βαλανσιέν. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Κονέ, Χίλτον, Εμπόου και Ρίου.

Η παραπαίουσα στο ιταλικό πρωτάθλημα Μίλαν υποδέχεται τη Ζυρίχη. Οι «ροσονέρι» έμειναν στο 0-0 με την Μπάρι το Σάββατο και ο Λεονάρντο, που δεν υπολογίζει στη βοήθεια των Αμπιάτι και Τιάγκο Σίλβα, βρίσκεται υπό διαρκή αμφισβήτηση. Οι Ελβετοί προέρχονται από ήττα από την Ξαμάξ και θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ασλί.

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (5-2)
2. Μίλαν 3 (2-1)
3. Μαρσέιγ 0 (1-2)
4. Ζυρίχη 0 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (21/10)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν
Ζυρίχη-Μαρσέιγ

Δ’ Όμιλος

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο κατάμεστο από 22.000 φιλάθλους «ΓΣΠ» την Τσέλσι θέλοντας να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της κατάκτησης ενός βαθμού στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο. Ο τεχνικός των «γαλαζοκίτρινων», Iβάν Γιοβάνοβιτς, δεν υπολογίζει δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζορζ, Μπρούρσε και Ζεβλάκοφ, ενώ πιθανότατα εκτός θα μείνει και ο Σικόρα. Αντίθετα ο Καμίλ Κοσόφσκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ετοιμοπόλεμος. Οι «μπλε» θα παραταχθούν δίχως τους τιμωρημένους Ντρογκμπά και Μποσίνγκουα, καθώς και στους τραυματίες Μπάλακ και Μίκελ.

Ενδιαφέρουσα μονομαχία γίνεται στο «Ντραγκάο» ανάμεσα στην Πόρτο και την Ατλέτικο. Οι «δράκοι» προέρχονται από νίκη επί της Σπόρτινγκ το Σάββατο, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πρέπει να βρει λύσεις για τις απουσίες των Φερνάντο, Βαρέλα και Ροντρίγκες. Οι «ροχιμπλάνκος», που ακόμη δεν έχουν πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα και απέφυγαν την ήττα από τη Βαλένθια ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις, έχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα. Ο Άμπελ Ρεσίνο καλείται να στελεχώσει την ενδεκάδα της ομάδας του χωρίς τους Ασένχο, Βαλέρα, Ραούλ Γκαρθία, Περνία, Καμπάτσο, Ντομίνγκεθ και Καμπρέρα.

Βαθμολογία

1. Τσέλσι 3 (1-0)
2. ΑΠΟΕΛ 1 (0-0)
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 1 (0-0)
4. Πόρτο 0 (0-1)

Επόμενη αγωνιστική (21/10)

Πόρτο-ΑΠΟΕΛ
Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x