Champions League

Σούπερ Σεβίλλη, «σκόνταψε» η Στουτγκάρδη

Καταιγιστική η Σεβίλλη, επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Ρέιντζερς στη Γλασκώβη, με τους Ισπανούς να έχουν το απόλυτο των νικών στις δύο πρώτες αγωνιστικές για τον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε αυτή τη φορά μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Στουτγκάρδη, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ουνιρέα, στη Ρουμανία.

Καταιγιστική η Σεβίλλη, επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Ρέιντζερς στη Γλασκώβη, με τους Ισπανούς να έχουν το απόλυτο των νικών στις δύο πρώτες αγωνιστικές για τον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε αυτή τη φορά μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Στουτγκάρδη, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ουνιρέα, στη Ρουμανία.

Ρέιντζερς-Σεβίλλη 1-4

Η Ρέιντζερς ήταν αυτή που από νωρίς επέβαλλε την κυριαρχία της στην αναμέτρηση και πίεζε για να φτάσει σε ένα γρήγορο τέρμα… Οι Σκωτσέζοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον ΜακΚάλοκ να είναι ο κύριος εκφραστείς των επιθετικών προσπαθειών για την ομάδα του, οι γηπεδούχοι έφταναν με αξιώσεις στην περιοχή του Πάλοπ, όμως τα... χάλαγαν στην τελική προσπάθεια.

Τα λεπτά κυλούσαν, με την Σεβίλλη να έχει ανεβάσει την απόδοσή της και να ισορροπεί το παιχνίδι…
Οι Ισπανοί, όχι απλά ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά… «πέταγαν φωτιές» στο δεύτερο 45λεπτό! Τον χορό των γκολ ξεκίνησε για τους Ισπανούς ο Κόνκο στο 50’, ο οποίος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το δρόμο της νίκης για την ομάδα του. Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν πάρει μπροστά και δεν σταματούσαν… Στο 64’ ο Αντριάνο ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα κλειδώνοντας παράλληλα την υπόθεση νίκη.

Το συγκρότημα του Γουόλτερ Σμιθ είχε παραδώσει πνεύμα και η Σεβίλλη συνέχιζε το… βιολί της. Στο 72’ ήταν η σειρά του Φαμπιάνο να σκοράρει ενώ δύο λεπτά αργότερα (74’) και ο Κανουτέ είδε το όνομα του να αναγράφεται στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ρέιντζερς, ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Νόβο να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Γουΐτακερ, Μπουγκέρα, Γουέιρ, Πάπατς, Τόμσον, ΜακΚάλογκ (73' Κρις Μπόιντ), Πέδρο Μέντες, Ντέιβις, Ροτέν (73' Νάτσο Νόβο), Νέισμιθ.

Σεβίλλη: Παλόπ, Κονκό, Σκιλασί, Εσκουντέ, Λόλο, Φερνάντο Ναβάρο, Χεσούς Νάβας, Ζοκορά, Αντριάνο (66' Ντιέγκο Κάπελ), Λουΐς Φαμπιάνο (79' Ρομαρίκ), Κανουτέ (75' Νεγκρέδο).


Ουνιρέα-Στουτγκάρδη 1-1

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί η Στουτγκάρδη μέσα στη Ρουμανία απέναντι στην Ουνιρέα. Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τάσκι να νικάει με ψύχραιμο πλασέ τον Αρλάουσκις.

Το συγκρότημα του Μάρκους Μπάμπελ, μετά το γρήγορο τέρμα που πέτυχε, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε για την επίτευξη ενός δεύτερου, που θα κλείδωνε και την υπόθεση νίκη…

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να είναι ανώτεροι, χωρίς να έχουν απειληθεί από τους Ρουμάνους στα πρώτα 45 λεπτά. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο δεύτερο ημίχρονο… Η Ουνιρέα μπήκε σαν «δαιμονισμένη» στο παιχνίδι και στο 48’ ο Βάργκα με εξαιρετικό διαγώνιο πλασέ έφερε στα ίσα το ματς, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Ουνιρέα: Αρλάουσκις, Γκαλαμάζ, Μαφτέι, Φερνάντες, Αποστόλ, Βιλάνα, Νίκου, Μπραντάν, Βάργκα (90' Παντουρέτου), Μπάλαν (46' Φρούζαν), Μπιλάσκο (64' Μπιλάσκο)

Στουτγκάρδη: Λέμαν, Τσελότσι, Ντελπιέρ, Τάσκι, Μποκά, Κεντίρα, Χίτζλσπεργκερ, Χίλμπερτ, Γκέμπχαρτ, Μάρικα (64' Σιέμπερ), Πογκρεμπνιάκ


7ος Όμιλος

1. Σεβίλλη 6
2. Στουτγκάρδη 2
3. Ουνιρέα 1
4. Ρέιντζερς 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x