Stoiximan Super League

Τζαβέλλας: «Δεν θα βγούμε από το γήπεδο»

Απολογητικός προς τον κόσμο του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της wind. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι από τους κύριους χορηγούς των «κυανέρυθρων» και εξασφάλισε δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. «Αν δεν κερδίσουμε τον Ατρόμητο δεν θα βγούμε από το γήπεδο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Απολογητικός προς τον κόσμο του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της wind. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι από τους κύριους χορηγούς των «κυανέρυθρων» και εξασφάλισε δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. «Αν δεν κερδίσουμε τον Ατρόμητο δεν θα βγούμε από το γήπεδο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Γιώργο, η ομάδα του Πανιωνίου δεν έχει κάνει ακόμα τις εμφανίσεις που θα θέλατε. Τι είναι αυτό μπορεί να σας προσφέρει αισιοδοξία για την βελτίωση στο άμεσο μέλλον;

«Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες για όσα έχουν συμβεί ως τώρα. Ο Πανιώνιος φέτος έχει ένα ρόστερ με πολλούς ποιοτικούς παίκτες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι τι ακριβώς δεν πάει καλά στο δικό μας παιχνίδι και τι πρέπει να διορθώσουμε έτσι ώστε να μην χάσουμε άλλο έδαφος. Δεν θέλω να πω αν φταίει η τύχη ή οτιδήποτε άλλο που δεν έχουμε βάλει ακόμη γκολ ή ότι δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που μας αξίζουν ως ομάδα. Απλά κοιτάμε μπροστά και με αποφασιστικότητα να βρει η ομάδα τον χαρακτήρα της και να έλθουν οι εμφανίσεις που της αρμόζουν..»

Εσύ προσωπικά κάνεις, πάντως, ένα καλό ξεκίνημα. Τι σε βοήθησε σ’ αυτό;

«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μυστικά αναφορικά με τις δικές μου εμφανίσεις. Προσπαθώ μέρα με τη μέρα να είμαι καλύτερος και να δουλεύω πάνω στον εαυτό μου και πάνω στις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι σημαντικό το γεγονός πως ο προπονητής μου εμπιστεύτηκε από την αρχή θέση βασικού στην ενδεκάδα κι αυτό μου έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση να πάω καλά. Όμως κάθε φορά χρειάζεται η αυτοσυγκέντρωση και η προσπάθεια έτσι ώστε να βελτιώνομαι στο παιχνίδι μου. Θέλω να γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και προπάντων πιο χρήσιμος στην ομάδα μου..»

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, παιχνίδια σαν κι αυτό που έρχεται με τον Ατρόμητο στο γήπεδό σας αποκτούν μεγάλη βαρύτητα. Υπάρχει πίεση για το νικηφόρο αποτέλεσμα;

«Εγώ θα το πω αλλιώς, εδώ που φτάσαμε.. Αν δεν νικήσουμε να μην βγούμε από το γήπεδο!! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας. Σκεφτόμαστε το τι έγινε αλλά πιο πολύ έχουμε στο μυαλό μας αυτό που οφείλουμε απέναντι στην ομάδα, στον κόσμο μας και στους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Θα μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη και δεν θα βγούμε από μέσα από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς αυτή! Από εμάς εξαρτάται και θα τα καταφέρουμε..»

Το φετινό πρωτάθλημα το βλέπεις πιο δύσκολο με βάση τις πρώτες αγωνιστικές που έχουμε διανύσει;

«Είναι όντως δύσκολο για όλους κι όχι μόνον για εμάς. Βλέπουμε πως ακόμα και οι ομάδες που ήρθαν φέτος στην Σούπερ Λίγκα είναι αρκετά δυνατές και ενισχυμένες. Παίρνουν αποτελέσματα και το έργο γίνεται δύσκολο για όλες τις ομάδες. Υπάρχει ποιότητα με αποτέλεσμα να είναι ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και ασφαλώς πιο ανταγωνιστικό. Τίποτε δεν είναι εύκολο..»

Ο κόσμος σας, πως ανταποκρίνεται απέναντί σας μετά τις πρώτες αγωνιστικές;

«Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτει όλα τα στοιχεία για να κοιτάζει ψηλά και αισιόδοξα στο μέλλον. Ο κόσμος μας το ξέρει αυτό και έχει απαιτήσεις. Είναι αλήθεια πως εμείς τους έχουμε στεναχωρήσει και τους οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη για αυτό το λόγο. Όμως πιστεύω πως η συμπαράσταση είναι εντυπωσιακή καθώς είναι δίπλα μας και μας ενθαρρύνουν σε κάθε στιγμή. Τους νιώθουμε και σύντομα πιστεύω πως θα τους κάνουμε να είναι υπερήφανοι και ικανοποιημένοι από τις προσπάθειές μας..»

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x