Stoiximan Super League

Χωρίς «Χάρι» η Εθνική

Εκτός μάχης για τα κρίσιμα ματς της Εθνικής απέναντι σε Λετονία και Λουξεμβούργο στο ΟΑΚΑ στις 10 και 14 Οκτωβρίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τέθηκε ο Άγγελος Χαριστέας. Ο διεθνής επιθετικός αντιμετωπίζει εδώ και δύο εβδομάδες ένα μυϊκό τραυματισμό στο μηρό και ενημέρωσε τον Ότο Ρεχάγκελ πως δεν μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας

Εκτός μάχης για τα κρίσιμα ματς της Εθνικής απέναντι σε Λετονία και Λουξεμβούργο στο ΟΑΚΑ στις 10 και 14 Οκτωβρίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τέθηκε ο Άγγελος Χαριστέας. Ο διεθνής επιθετικός αντιμετωπίζει εδώ και δύο εβδομάδες ένα μυϊκό τραυματισμό στο μηρό και ενημέρωσε τον Ότο Ρεχάγκελ πως δεν μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στα δύο τελευταία ματς της προκριματικής φάσης. Ο «Χάρι» θα παραμείνει στη Νυρεμβέργη για θεραπείες με στόχο να επιστρέψει στα γήπεδα το ταχύτερο δυνατό.

Μετά και την απόφαση του Νίκου Λυμπερόπουλου να μην αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετρά δύο απουσίες στην επιθετική γραμμή. Το παρήγορο είναι πως ο Γιάννης Αμανατίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο, που τον κράτησε εκτός προπονήσεων της Άιντραχτ για περίπου δέκα ημέρες, και θα είναι διαθέσιμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x