Stoiximan Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΒΑΛΑ: Η μάχη των «νεοφώτιστων»

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Καβάλα ανοίγει την αυλαία της προεκλογικής, έκτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports). Ένα ματς που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως η μάχη των «νεοφώτιστων». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία με την Λάρισα, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη νίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή (1-0).

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Καβάλα ανοίγει την αυλαία της προεκλογικής, έκτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports).
Ένα ματς που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως η μάχη των «νεοφώτιστων». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία με την Λάρισα, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη νίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή (1-0).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πανέτοιμος ο Κώστας Μενδρινός για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», όπως και ο Πατρίκ Ντιμπαλά που εξέτισε την ποινή του (κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ). Θέση στο βασικό σχήμα και συγκεκριμένα στην επίθεση διεκδικεί ο Γιώργος Σαϊτιώτης, αντί του Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο, που είναι ντεφορμέ. Η 19μελής αποστολή: Ελευθερόπουλος, Βάντερσον, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Ντάσιος, Μπαλάφας, Κούσας, Ντιμπαλά, Τζάνης, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Σικαλιάς, Κανακούδης, Στάθης, Ανδράλας, Φεωργιάδης, Μιχαλόπουλος, Κοντογουλίδης, Μπακαγιόκο.

ΚΑΒΑΛΑ

Πριμ ύψους 30.000 ευρώ, σε περίπτωση νίκης έταξε στους παίκτες ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζέλικο Κάλατς. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχασε αρκετές προπονήσεις και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν παρουσιάζει το επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει. Η αποστολή: Ιτάνζ, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Παβίσεβιτς, Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς, Μεντί, Ορούμα, Ονουάτσι, Σουλτανίδης, Λαζαρίδης, Σιόντης, Πόποβιτς, Λεοντίου, Ρινκόν, Πετκάκης, Λάκης, Θεοδωρέλλης, Ιωάννου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x