Stoiximan Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΒΑΛΑ 2-1(Τελικό)

.

90'+3' Λήξη της αναμέτρησης.

93' ΓΚΟΛ για την Καβάλα. Ύστερα απο κόρνερ ο Ιωάννου έπιασε τo σουτ εντός της μικρής περιοχής και μείωσε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

85' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Έξω ο Σαϊτιώτης μέσα ο Κανακούδης.

84' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ. Μία ευκαιρία για τον Σαϊτιώτη ήταν αρκετή. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση και απέναντι από τον Ιτάνζ πλάσαρε ιδανικά διπλασιάζοντας τα τέρματα τόσο της ομάδας του όσο και του ίδιου

79' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαϊτιώτη, η μπάλα πέρασε άουτ

76' Αλλαγή για την Καβάλα. Έξω ο Ψωμάς μέσα ο Ιωάννου.

72' Σουτ από τον Σουλτανίδη της Καβάλας η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ελευθερόπουλου.

66' Συνεχίζει να πιέζει η Καβάλα που έφτασε μια ανάσα απο το να ισοφαρίσει στο σκορ με τον Ρινκόν. Ο Ονουάτσι γύρισε την μπάλα απο δεξιά στο ύψως του πέναλτι, αλλά από το σουτ του Ρινκόν, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του ΠΑΣ και στη συνέχεια πέρασε κόρνερ.

63' Αλλαγή για την Κάβάλα. Έξω ο Μεντί μέσα ο Ρινκόν

62' Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Ορούμα έβγαλε τη σέντρα απο δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά πρόλαβε την μπάλα ο Μαϊστόροβιτς, τελευταία στιγμή προ του Σουλτανίδη που ήταν μόνος του.

60' Έχει αλλάξει η εικόνα του δέυτερου μέρους με την Καβάλα να πιέζει και να προσπαθεί να ισοφαρίσει.

54' Για χέρι του Σκαρντουέλι, εντός της περιοχής του ΠΑΣ, διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.

46' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Έξω ο Τζάνης, στη θέση του ο Στάθης

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

42' Τετ α τετ ο Ονουάτσι της Καβάλας. Ο Ελευθερόπουλος δήλωσε για ακόμη φορά "παρών" μην επιτρέποντας στον επιθετικό της Καβάλας να σκοράρει.

38' Μεγάλη ευκαρία για την Καβάλα με τον Ονουάτσι. Ο επιθετικός των "αργοναυτών" ύστερα από μία επέλασή του από αριστερά, βρέθηκε μόνος του απέναντι απο τον Ελευθερόπουλο, χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει.

34' Καλό σουτ από τον Ντικρόκ της Καβάλας έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, ο Ελευθερόπουλος κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

31' Κίτρινη κάρτα στον Παβίσεβιτς της Καβάλας.

25' Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Σαϊτιώτη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

21' ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχους. Δεν τα κατάφερε την πρώτη ο Σαϊτιώτης, τα κατάφερε όμως την δεύτερη φορά που του δόθηκε η ευκαιρία. Πάλι ο Ντάσιος έβγαλε τη σέντρα απο δεξιά, ο επιθετικός των Ιωαννίνων έκανε καταπληκτική κίνηση και αφού πήρε την κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Ιτάνζ.

18' Πιέζει ο ΠΑΣ. Ο Ντάσιος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά αλλά ο Σαϊτιώτης που πήρε την κεφαλιά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

14' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Μπαλάφας Τραυματίστηκε και τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Ανδράλας

7' Πρώτη ευκαιρία για την Καβάλα στην αναμέτρηση. Ο Σουλτανίδης επιχείρησε το σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα απευθείας άουτ.

5' Πιέζουν οι γηπεδούχοι σε αυτά τα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να απειλήσουν το κίπερ της Καβάλας, Ιτάνζ

3' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μενδρινός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κούσας κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα(Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κουσάς, Κώτσιος, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς, Τζανής, Ντιμπαλά, Σκαρντουέλι

Καβάλα(Γιάννης Παπακώστας): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Φερέιρα, Ψωμάς, Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς, Μεντί, Ρούμα, Ονουάτσι, Σουλτανίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x