Μπάμπης Χριστόγλου

Kαλή μπάλα και λύσεις

SportDay

Ο Ολυμπιακός με εμφατικό τρόπο πήρε μια άνετη νίκη στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο κατάφερε να κάνει οικονομία δυνάμεων. Αυτό το σερί των τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα ύστερα από την ισοπαλία με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη του ανεβάζει την ψυχολογία.

Τώρα καλείται να πιάσει δουλειά το επιτελείο του Βραζιλιάνου μετά το τριήμερο ρεπό που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου για να μπορέσουν να πάρουν και τις απαραίτητες ανάσες. Το παιχνίδι δεν σηκώνει σοβαρή κριτική από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πήρε γρήγορα το προβάδισμα και το νερό μπήκε στο αυλάκι.

Επί 45 λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» σ’ έναν αγωνιστικό χώρο που δεν είναι και ο ιδανικότερος έπαιξαν καλή μπάλα, έκαναν φάσεις, έβαλαν γκολ και ευχαρίστησαν και τους εκδρομείς και όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση.

Οι παίκτες αρχίζουν να βάζουν στοιχεία από το παιχνίδι που θέλει ο Ζίκο και ήταν χαρακτηριστικές οι παρατηρήσεις του σε ορισμένους να είναι πιο απλοί στο παιχνίδι τους και να μην κρατάνε τόσο την μπάλα. Σίγουρα η επάνοδος πολλών ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς θα λύσει τα χέρια του Βραζιλιάνου τεχνικού ο οποίος θα έχει περισσότερες επιλογές.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση στο έμψυχο υλικό κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να μην αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x