Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Προβληματισμένος ο Μαζίνιο

Το γεγονός ότι ο Άρης, ενώ έδειξε ότι ήταν καλύτερος του Πανθρακικού, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Κομοτηνή, είναι κάτι που προβλημάτισε τον Ιομάρ Μαζίνιο. Ο 43χρονος προπονητής, μιλώντας στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως δεν υπήρχε ομαδικό πνεύμα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οι «κίτρινοι» δεν στάθηκαν ικανοί να πάρουν τους τρεις πόντους απέναντι στην ομάδα της Θράκης.

Το γεγονός ότι ο Άρης, ενώ έδειξε ότι ήταν καλύτερος του Πανθρακικού, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Κομοτηνή, είναι κάτι που προβλημάτισε τον Ιομάρ Μαζίνιο. Ο 43χρονος προπονητής, μιλώντας στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως δεν υπήρχε ομαδικό πνεύμα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οι «κίτρινοι» δεν στάθηκαν ικανοί να πάρουν τους τρεις πόντους απέναντι στην ομάδα της Θράκης. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν έκανε εκτενή αναφορά στα λάθη του κάθε παίκτη ξεχωριστά, κάτι που πιθανόν να κάνει τις επόμενες ημέρες, αφού θέλει να αποφευχθούν στη συνέχεια λάθη που θα στοιχίσουν στον Άρη κι άλλους βαθμούς.


Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν τις τελευταίες μέρες οι Γκαρσία και Ναφτί. Οι δύο παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν σε δύο εβδομάδες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Σοβαρότερος φαίνεται να είναι ο τραυματισμός του Κρίστι Βανγκέλι και η επιστροφή του θα καθυστερήσει.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x