Ευρώπη

Μαυροειδής: «Να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας»

Το Μαρούσι ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη και τώρα, για την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας, του μένει αυτό της Άλμπα Βερολίνου, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται την Τρίτη (21:00) στο ΣΕΦ. Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποκάλυψε στο www.sportfm.gr το πώς θα πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του για να τα καταφέρει. «Θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας και στα δύο ματς».

Το Μαρούσι ξεπέρασε το πρώτο εμπόδιο για τη συμμετοχή του στους ομίλους της Ευρωλίγκας, αυτό του Άρη, και τώρα του μένει ένα ακόμα. Η Άλμπα Βερολίνου, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (21:00). Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποκάλυψε στο www.sportfm.gr το πώς θα πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του για να ξεπεράσει το εμπόδιο της γερμανικής ομάδας και να βρεθεί στους ομίλους. «Θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας και στα δύο ματς για να τα καταφέρουμε». «Άλλο Άρης, άλλο Άλμπα…», δήλωσε ο Γκόρντον.

Συνέντευξη στον Αντώνη Κατσίκη

Οι εμφανίσεις της ομάδας των βορείων προαστίων κόντρα στον Άρη, και ιδιαίτερα αυτή του δεύτερου αγώνα, έδειξε πως «βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση» εξήγησε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως «τα ματς με τον Άρη ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να επικεντρωθούμε στα ματς με την Άλμπα. Ό,τι έγινε με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν. Εντάξει, τώρα έχουμε καλύτερη ψυχολογία αλλά μέχρις εκεί. Τίποτα παραπάνω. Τα παιχνίδια κόντρα στην Άλμπα θα είναι και αυτά αρκετά δύσκολα και θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Το Μαρούσι θα χρειαστεί να αλλάξει για ακόμη μια φορά έδρα, το παιχνίδι θα δοθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λόγω εκδήλωσης του ΜΤV στο ΟΑΚΑ, κάτι που φοβίζει τον Έλληνα φόργουορντ-σέντερ. «Δεν είναι καλό να αλλάζουμε σε κάθε παιχνίδι έδρα. Είναι φυσιολογικό να μην μπορούμε να βρούμε ρυθμό. Πρέπει, όμως, να το ξεπεράσουμε και αυτό. Η ομάδα έχει ρυθμό, κάτι που δείξαμε και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Άρη».

Τα διπλά ματς έχουν ιδιαιτερότητες καθώς αυτό που μετράει είναι η διαφορά. Ο 24χρονος φόργουορντ-σέντερ καταθέτει τη δική του άποψη για τα διπλά ματς και τη δική του λογική για αυτά. «Το μυστικό είναι να πηγαίνεις για τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Και ιδιαίτερα στο πρώτο. Αυτό κάναμε και κόντρα στον Άρη και αυτό πρέπει να κάνουμε και κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Αν πέσουμε στην παγίδα και αρχίσουμε να κοιτάμε τη διαφορά, τότε θα έχουμε προβλήματα. Θα πρέπει να δώσουμε έναν αγώνα 80 λεπτών στον οποίο θα πρέπει να βγούμε νικητές. Αν το καταφέρουμε θα είμαστε μια χαρά».

Όσο για το που πρέπει να «χτυπήσει» η ομάδα των «βορείων προαστίων», ο Δημήτρης Μαυροειδής θεωρεί πως «η Άλμπα έχει πανίσχυρη φροντ λάιν. Υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην περιφέρεια, αλλά εκτιμώ πως υστερούν στο βάθος του πάγκου. Αν καταφέρουμε να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι θα αποκτήσουμε αβαντάζ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x