Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Θα τα πάρουν χοντρά, αν…

Πολλά είναι τα χρήματα που αναμένεται να πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αν καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα της Superleague. Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων», έπειτα από το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ιομάρ Μαζίνιο, ο οποίος είχε παράπονα για το ματς με τον Πανθρακικό. Στις εκδηλώσεις εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα πάρει μέρος ο Ντονάτο.

Πολλά είναι τα χρήματα που αναμένεται να πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αν καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα της Superleague. Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης των «κιτρίνων» και μέσα στην εβδομάδα θα το κοινοποιήσει στους παίκτες, μοιράζοντας τα πριμ επίτευξης στόχων, που περιλαμβάνονται στον εσωτερικό κανονισμό. Αντίθετα, τα πριμ θα είναι πολύ πιο χαμηλά, αν οι Θεσσαλονικείς κατακτήσουν την τέταρτη και την πέμπτη θέση, κάτι που δείχνει ότι οι διοικούντες έχουν θέσει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν, βάσει της επένδυσης που έγινε το καλοκαίρι.

Τι θα κάνει ο Μαζίνιο;

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, έπειτα από το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ιομάρ Μαζίνιο. Εκείνο που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι η ομιλία του Βραζιλιάνου προπονητή στους παίκτες, αφού είχε πολλά παράπονα για λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και την έλλειψη ομαδικότητας που επέδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Το επόμενο διάστημα ο προπονητής των «κιτρίνων» θα έχει την ευκαιρία, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010, να διαπιστώσει την κατάσταση των τραυματιών Γκαρσία, Ναφτί, Ρονάλντο και Βανγκέλι, που και χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Τιμή για Ντονάτο

Στις εκδηλώσεις εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα πάρει μέρος ο άμεσος συνεργάτης του Ιομάρ Μαζίνιο, Ντονάτο Γκάμα ντα Σίλβα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην «Πόλη του ποδοσφαίρου» στη Las Rozas της Μαδρίτης και θα δώσουν το «παρών» μεγάλες μορφές του ισπανικού ποδοσφαίρου.

* Ατζέντης που εκπροσωπεί τη Σαχτάρ πρότεινε στον Άρη τη διεξαγωγή φιλικού στο διάστημα της διακοπής, αλλά η περίπτωση μάλλον δεν θα προχωρήσει.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x