Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Αντιδρά και συναντά Πιλάβιο

Την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσαν τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη. Με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για «…επαναλαμβανόμενα και εξόφθαλμα λάθη», που σκοπό έχουν «… να τη βγάλουν από πολύ νωρίς εκτός στόχων». Επίσης, διευκρινίζεται ότι δεν υπήρξε θέμα παραίτησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο πρόκειται να ζητήσει, ο Νίκος Θανόπουλος. Έξι μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Κουτρομάνος που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσαν τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη. Με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για «…επαναλαμβανόμενα και εξόφθαλμα λάθη», που σκοπό έχουν «… να τη βγάλουν από πολύ νωρίς εκτός στόχων, για να μην ενοχλεί». Επίσης, διευκρινίζεται ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα παραίτησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο πρόκειται να ζητήσει, ο Νίκος Θανόπουλος. Έξι μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Κουτρομάνος, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα πριν την πρωινή προπόνηση συνάντηση μεταξύ του προέδρου κ.Νίκου Θανόπουλου, του προπονητή κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς και του γενικού αρχηγού της ομάδας κ.Βασίλη Δημητριάδη.

Στη συνάντηση που διήρκησε περίπου μία ώρα, ο προπονητής εξέφρασε τη δικαιολογημένη αγανάκτησή του σε σχέση με αυτά που έγιναν στην Ξάνθη και που είδε όλος ο κόσμος. Τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας, ήταν απόρροια της απογοήτευσης της στιγμής και ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησής του.

Αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της ενωμένη, ενάντια σε οποιεσδήποτε εξωαγωνιστικές δυσκολίες. Όλοι καταλαβαίνουν και δικαιολογούν την αγανάκτηση και απογοήτευση του κόσμου, αλλά η δύσκολη αυτή στιγμή μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με τη στήριξη των φιλάθλων μας.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι εξοργισμένοι με τα συνεχόμενα και καθ’ υποτροπή επαναλαμβανόμενα και εξόφθαλμα λάθη, που πάντα γίνονται εναντίον της ΑΕΚ και σε κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα. Προφανώς σκοπό έχουν να τη βγάλουν από πολύ νωρίς εκτός στόχων για να μην ενοχλεί… Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο μας και τη βελτίωση της ποιότητάς του, για την οποία ευαγγελιζόμαστε, να μετατρέπεται το πρωτάθλημα σε κούρσα για δύο, όπου οι υπόλοιποι θα παίζουν απλώς το ρόλο του κομπάρσου.

Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Θανόπουλος πρόκειται να ζητήσει άμεση συνάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Σοφοκλή Πιλάβιο, ενώ όσον αφορά τη Super League και τον θεσμικό ρόλο που κατέχει σε αυτή, θα ανακοινώσει την απόφασή του τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα συζητήσει με τους αρμόδιους τις θεσμικές διαδικασίες, δεδομένου ότι η Super League είναι συνεταιρισμός των ομάδων».


Ρήξη χιαστών ο Κουτρομάνος!

Περισσότερο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Κουτρομάνου στο γόνατο, που αποκόμισε την Τρίτη (6/10), στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων (σ.σ. μαγνητική τομογραφία) έδειξαν ότι ο 23χρονος αμυντικός έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Την εγχείρηση του Κουτρομάνου θα αναλάβει ο γιατρός της ομάδας, Παντελής Νικολάου, την Πέμπτη (8/10), ενώ το στάδιο της αποθεραπείας του θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.

Από κει και πέρα, Ο Ζεράλντο Άλβες υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ οι Καφές και Χουανφράν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η Τετάρτη είναι ημέρα ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΚ, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Πέμπτης στις 11.00.

Μεθαύριο η εκδίκαση για Αραούχο

Την Πέμπτη θα εκδικαστεί απ’ την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, στη Νιόν, η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ποινή των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκαν στον Κάρλος Αραούχο, λόγω της αποβολής του στο ματς της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Έβερτον. Εκτός του νομικού εκπρόσωπου της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου θα παραβρεθεί και ο Αργεντινός δεξιός μπακ.

Νέα άδεια σε Τζεμπούρ

Είκοσι ημέρες επιπλέον άδεια θα δοθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ στον Ράφικ Τζεμπούρ με την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με την Αλγερία. Αυτό συμφωνήθηκε σε συνάντηση του Βασίλη Δημητριάδη με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο 25χρονος φορ θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται σε όποια ομάδα επιθυμεί με σκοπό να βρεθεί αγοραστής εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

* Με έγγραφο που απέστειλε στη Μπάτε Μπορίσοφ, η ΑΕΚ ζήτησε 300 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, στο μεταξύ τους παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Europa League στη Λευκορωσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x