Stoiximan Super League

Νικοπολίδης: «Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός στη συνέχεια των υποχρεώσεών του θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης, κατά την εκδήλωση της Samsung, χορηγού των «ερυθρολεύκων», στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του γηπέδου Καραϊσκάκη. «Θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης», δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ ο Ντιόγο ανέφερε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να μην ξεφύγει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα».

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός στη συνέχεια των υποχρεώσεών του θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης, κατά την εκδήλωση της Samsung, χορηγού των «ερυθρολεύκων» στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του γηπέδου Καραϊσκάκη.

«Είναι μια ευκαιρία η διακοπή να φρεσκαριστούμε, να δουλέψουμε στις προπονήσεις και να καλύψουμε τα κενά που έχουμε, γιατί έχουμε υποχρεώσεις σε Champions League και πρωτάθλημα, που γίνονται όλο και δυσκολότερες», ήταν τα λόγια του νέου προέδρου του ΠΣΑΠ.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού, ο 38χρονος τερματοφύλακας σχολίασε: «Είναι πετυχημένη η πορεία μας. Μπορεί να μην έχουμε αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, όμως είναι κάτι που στη συνέχεια θα το κάνουμε».

Για το αν υπάρχει πίεση, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός παίζει Σάββατο και ο Παναθηναϊκός Κυριακή: «Δεν υπάρχει πίεση αυτή τη χρονική στιγμή. Πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος είναι σημαντικός. Εκεί θα είναι σημαντικά τα περισσότερα αποτελέσματα που θα παίρνει η κάθε ομάδα».

Για την Εθνική ομάδα, ο πρώην αρχηγός της «γαλανόλευκης» ανέφερε: «Εύχομαι τα παιδιά να είναι καλά. Είναι λίγο δύσκολο να πάρουμε την πρωτιά, αλλά ελπίζω να πάρουμε τα αποτελέσματα για τη δεύτερη θέση και να περάσουμε στα μπαράζ του Μουντιάλ».

Γκαλέτι: «Έτοιμος με τον Αστέρα»

Σίγουρος ότι θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη δήλωσε, από την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας.

«Δουλεύω σκληρά και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Η ομάδα έχει καλή απόδοση, αλλά θα προσπαθήσω να επιστρέψω στον παλιό μου εαυτό», δήλωσε ο Αργεντινός.

Στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για τον Ζίκο και υποστήριξε ότι «είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είναι πολύ κοντά στους παίκτες και επικοινωνεί μαζί τους».

Για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (στις 17/10), μετά είναι το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης».

Ντιόγο: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Να μην ανοίξει η «ψαλίδα» από τον πρωτοπόρο της Superleague, Παναθηναϊκό, θέλει ο Ντιόγο. «Είμαστε σε ανοδική πορεία και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να μην ξεφύγει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα. Έχω παίξει και παλιότερα στη συγκεκριμένη θέση (σ.σ.: πίσω από τον επιθετικό). Νιώθω άνετα, όπου και αν με βάλει ο προπονητής», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Θα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x