Ελλάδα

Ματαιώθηκε το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ματαιώθηκε οριστικά η προγραμματισμένη για απόψε αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά την άρνηση της FIBA να ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση δελτίων στους ξένους παίκτες της ομάδας της ΑΕΚ-λόγω οφειλών του συλλόγου-η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ενημέρωσε πως δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα. .

Ματαιώθηκε οριστικά η προγραμματισμένη για απόψε αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά την άρνηση της FIBA να ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση δελτίων στους ξένους παίκτες της ομάδας της ΑΕΚ-λόγω οφειλών του συλλόγου-η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ενημέρωσε πως δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα. Κι αυτό γιατί θα είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μόνο Έλληνες παίκτες ή αθλητές από το εφηβικό τμήμα.

Έτσι, η αποστολή της «Ένωσης» επιστρέφει άπραγη από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μεταβεί σύσσωμη (με τους ξένους Μακ, Μελς, Γκριν, Φράνσις και Στεφάνοφ, αλλά όχι τον ΜακΓκραθ) με την ελπίδα πως έστω και την τελευταία στιγμή οι προσπάθειες των διοικούντων και της ΕΟΚ θα είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΑΕΚ αποχαιρετά πρόωρα το θεσμό του Κυπέλλου, ενώ ο ΠΑΟΚ προκρίνεται άνευ αγώνος στη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, όπου θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος το Λαύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x