Stoiximan Super League

Μαχαιρώθηκε άνθρωπος του Άρη!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου Νέων μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο Σουρωτής. Περίπου 50 άτομα, (μερικοί εξ’ αυτών με διακριτικά του ΠΑΟΚ) με ρόπαλα, πέτρες, σιδερογροθιές και λοστούς, μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε ανθρώπους του Άρη και όχι μόνο. Από τη μανία των κουκουλοφόρων, μαχαιρώθηκε στο μηρό ο υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής, κ. Νίκος Πασσαλής, ο οποίος διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ και είναί εκτός κινδύνου! Καταδικάζει τα επεισόδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου Νέων μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο Σουρωτής. Περίπου 50 άτομα, (μερικοί εξ’ αυτών με διακριτικά του ΠΑΟΚ) με ρόπαλα, πέτρες, σιδερογροθιές και λοστούς, μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε ανθρώπους του Άρη και όχι μόνο. Από τη μανία των κουκουλοφόρων, μαχαιρώθηκε στο μηρό ο υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής, κ. Νίκος Πασσαλής, ο οποίος έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ! Ευτυχώς δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, κάτι που ισχύει και για δύο παίκτες που τραυματίστηκαν στη διάρκεια της επίθεσης. Παράλληλα άγρια ξυλοκοπήθηκαν άνθρωποι που προστάτευαν μέλη της διοίκησης του Άρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και σύμφωνα με πληροφορίες, το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι οι συγκεκριμένοι έφτασαν στο γήπεδο με... βανάκι, ενώ κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν πως χτυπήθηκε ένα μικρό κορίτσι και η μητέρα του που βρέθηκαν στο δρόμο των ταραχοποιών. Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση των δραστών, χρησιμοποιώντας καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, ενώ έχουν καταγραφεί αριθμοί πινακίδων από τις μοτοσυκλέτες στις οποίες επέβαιναν οι δράστες.

Καταδικάζει τα επεισόδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ευθύνες στην αστυνομία

Τον αποτροπιασμό της για τα επεισόδια εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της τονίζοντας πως οι ταραχοποιοί πρέπει να αποβληθούν από την κοινωνία. Παράλληλα ο «Δικέφαλος του Βορρά» αφήνει αιχμές για την αστυνομία αναφέροντας πως ήταν απούσα.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. καταδικάζει με αποτροπιασμό την επίθεση αγνώστων κατά φιλάθλων που παρακολουθούσαν τον αγώνα για τη 2η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΜ ανάμεσα στις ομάδες Κ-21 του Άρη και του ΠΑΟΚ. Όσοι βιοπραγούν επικαλούμενοι τον ΠΑΟΚ ως κίνητρο για τη δράση τους θα μας βρουν σκληρά απέναντί τους. Όπως τους έχουμε αποβάλει από το γήπεδο μας, πρέπει να αποβληθούν και από την κοινωνία. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δείχνει μηδενική ανοχή σ' όσους προσπαθούν (άγνωστο με ποια κίνητρα) να αμαυρώσουν την εικόνα της. Περιμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία ήταν προκλητικά απούσα από το γήπεδο κατά την τέλεση ενός αγώνα με τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι, να εντοπίσει τους ενόχους’.


Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x