Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ώρα για… προετοιμασία

Ως ένα δεύτερο στάδιο προετοιμασίας αντιμετωπίζεται η διακοπή του πρωταθλήματος από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ. Προσπάθεια ενσωμάτωσης των νέων παικτών περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προπονήσεων που αρχίζουν πάλι από την Πέμπτη. Στη Νιόν ελπίζοντας στη μείωση της ποινής του ο Αραούχο. .

Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία τις τελευταίες αγωνιστικές. Όλοι όμως παραδέχονται πως το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας απέχει πολύ από το επιθυμητό και υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι την επόμενη Κυριακή προσφέρεται για σκληρή δουλειά και το απαραίτητο «δέσιμο» της ομάδας, δεδομένου ότι αρκετοί ήταν οι παίκτες εκείνοι που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας την ύστατη στιγμή της μεταγραφικής περιόδου.

Άρσε, Γιάχιτς, Χέρσι, Νέμεθ, Γκερέιρο και Αραούχο αποκτήθηκαν στα τέλη του Αυγούστου χάνοντας ουσιαστικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και χρησιμοποιήθηκαν δίχως να έχουν προσαρμοστεί πλήρως, κάτι που στοίχισε αγωνιστικά στην «Ένωση».

Η… μίνι προετοιμασία που ξεκινά την Πέμπτη θα αξιοποιηθεί από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για αυτό το σκοπό, παρότι θα απουσιάζουν λόγω διεθνών υποχρεώσεων οι Μάκος (Ανδρών), Παυλής, Ταχτσίδης (Ελπίδων), Μαϊστόροβιτς (Σουηδία), Γιάχιτς (Βοσνία), Γκερέιρο (Πολωνία) και Νέμεθ (Νέοι Ουγγαρίας). Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν επίσης Καφές και Χουανφράν, ενώ ο Ζεράλντο συνεχίζει την αποθεραπεία και ο Τζεμπούρ παραμένει εκτός ομάδας. Όσον αφορά στον Δημήτρη Κουτρομάνο, την Πέμπτη θα υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη, και θα επιστρέψει στη δράση σε έξι μήνες.

Αραούχο παρόντος

Εκδικάζεται την Πέμπτη στη Νιόν της Ελβετίας η έφεση που άσκησε η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA να επιβάλει στον Αραούχο ποινή τριών αγωνιστικών για την αποβολή του στον αγώνα κόντρα στην Έβερτον. Το «παρών» θα δώσει και ο Αργεντινός μπακ σε μία προσπάθεια να μειωθεί η ποινή του. Υπάρχει αισιοδοξία για μείωση της τιμωρίας στις δύο αγωνιστικές, πράγμα που θα σημαίνει πως ο 28χρονος μπακ θα λείψει μεν από το ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία στις 22 Οκτωβρίου, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 5ης Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Αργεί ο Νοτιάς

Τελικώς δεν θα έρθει στην Αθήνα στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, ούτε και νωρίτερα από τα μέσα της επόμενης, ο Νίκος Νοτιάς. Η άφιξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ θα δρομολογήσει εξελίξεις, καθώς θα έχει επαφές με τους υπόλοιπους μετόχους για να διαπιστώσει τις προθέσεις τους και να πράξει αναλόγως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x