Stoiximan Super League

Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει για Παπασταθόπουλο

Στην προπόνηση της Πέμπτης θα κριθεί η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Εθνικής με τη Λετονία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ατομικό πρόγραμμα και σήμερα για τον νεαρό αμυντικό. Κλειστά τα χαρτιά του Ότο Ρεχάγκελ για την ενδεκάδα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης θα κριθεί η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Εθνικής με τη Λετονία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αμυντικός της Μπολόνια έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε και στην προπόνηση της Τετάρτης, που έγινε με κλειστές πόρτες στον Άγιο Κοσμά, ατομικό πρόγραμμα. Ο νεαρός στόπερ θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς την Πέμπτη στην προπόνηση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (19:00, ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά). Υπάρχει αισιοδοξία πως ο διεθνής άσος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο.

Ο Ότο Ρεχάγκελ θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Παπασταθόπουλου για να αποφασίσει ποιοι παίκτες θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Δεδομένης της απουσίας των τιμωρημένων Σωτήρη Κυργιάκου και Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα θέλει να έχει μία ακόμη απώλεια στα μετόπισθεν. Θεωρείται δεδομένο πως θέση στο κέντρο άμυνας θα έχει ο Βαγγέλης Μόρας (που επίσης προέρχεται από τραυματισμό αλλά είναι πλέον καλά), ενώ αν ο Παπασταθόπουλος δεν κριθεί ετοιμοπόλεμος τη θέση του δευτέρου αμυντικού διεκδικούν Πατσατζόγλου και Βύντρα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (κι ενώ είχε προηγηθεί ανάλυση της Λετονίας μέσω βίντεο) δοκιμάστηκε ως παρτενέρ του Μόρα ο Βύντρα, με τον Σεϊταρίδη στα δεξιά και τον Τοροσίδη αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα και δεδομένη είναι η παρουσία των Κατσουράνη και Καραγκούνη. Ο τρίτος πιθανότερο είναι να είναι ο Πατσατζόγλου. Όσον αφορά στην τριάδα της επίθεσης, Αμανατίδης και Σαμαράς δείχνουν να έχουν προβάδισμα για δύο θέσεις, ενώ Γκέκας και Σαλπιγγίδης διεκδικούν την τρίτη θέση.

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης, όπως και περίπου 80 παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα και το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, που φωτογραφήθηκαν με τους διεθνείς και πήραν αυτόγραφα.

* Ο Ότο Ρεχάγκελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα θα μιλήσει στους εκπροσώπους Τύπου ο προπονητής της Λετονίας, Αλεξάντερ Στάρκοφς. Η αποστολή της Λετονίας φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (14:25).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x