Stoiximan Super League

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Απειλή εξ Αργεντινής για Γκόμες

Κρούση από τη διοίκηση της Ράσινγκ Κλουμπ δέχτηκε ο Μάριος Γκόμες, σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής. Ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, είναι με το ένα πόδι στην έξοδο, λόγω της κακής πορείας της ομάδας στο Απερτούρα. Τι φέρεται να απάντησε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης

Κρούση από τη διοίκηση της Ράσινγκ Κλουμπ δέχτηκε ο Μάριος Γκόμες, σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής. Ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, είναι με το ένα πόδι στην έξοδο, λόγω της κακής πορείας της ομάδας στο Απερτούρα και οι διοικούντες τη Ράσινγκ θεωρούν τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης τον καταλληλότερο για να βγάλει την ομάδα από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο τεχνικός των Αρκάδων, όπως αναφέρεται στον Τύπο της Αργεντινής, απάντησε πως δεν είναι σωστό να συζητά για τη θέση συναδέλφου του, όσο εκείνος παραμένει στο τιμόνι, αφήνοντας όμως ανοικτό «παράθυρο» για συμφωνία σε περίπτωση που ο Λομπάρντι τελικά απολυθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριο Γκόμες είχε παραιτηθεί πριν από μερικές εβδομάδες από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, λόγω διαφωνιών με τον εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, Δημήτρη Μπάκο, αλλά μετά την παρέμβαση του έτερου μεγαλομετόχου, Γιάννη Καϋμενάκη και χάρη στα καλά αποτελέσματα της ομάδας, παρέμεινε στη θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x