Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Κίνηση για την απόκτηση τριών παικτών

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών το επόμενο διάστημα σχεδιάζει η διοίκηση του Άρη. Πρόκειται για τους Κριστιάν Νασούτι, Ντάριο Φερνάντες και Χαβιέ Κάμπορα, οι οποίοι στις πρώτες επαφές που είχαν με τους διοικούντες την ΠΑΕ δείχνουν πρόθυμοι να παραμείνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών το επόμενο διάστημα σχεδιάζει η διοίκηση του Άρη. Πρόκειται για τους Κριστιάν Νασούτι, Ντάριο Φερνάντες και Χαβιέ Κάμπορα, οι οποίοι στις πρώτες επαφές που είχαν με τους διοικούντες την ΠΑΕ δείχνουν πρόθυμοι να παραμείνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η επόμενη κίνηση της διοίκησης είναι να προσεγγίσει τις ομάδες στις οποίες ανήκουν οι παίκτες και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Περιμένει τους τραυματίες ο Μαζίνιο

Σε αξονική τομογραφία θα υποβληθούν σήμερα οι Νάτσο Γκαρσία, Μεντί Ναφτί και Ρονάλντο. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων θα κρίνουν το πότε οι τρεις παίκτες θα ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Ιομάρ Μαζίνιο περιμένει να δει αν όλα θα πάνε καλά για να υπολογίζει τους παίκτες στον επόμενο αγώνα με τον Εργοτέλη.

* Θεραπευτική αγωγή ακολουθεί και ο Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία με γαστρεντερίτιδα. Ο γιατρός του Άρη συνέστησε στον 26χρονο επιθετικό να παραμείνει σπίτι του για ξεκούραση, αφού στην προπόνηση έδειχνε καταβεβλημένος.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x