Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στην Αργεντινή ο Μιλάνο

Oι άνθρωποι του Ηρακλή φοβούνται μήπως έχουν πειραχθεί τα μοσχεύματα που έχουν τοποθετηθεί στο γόνατο του Μάουρο Μιλάνο. Για αυτό τον λόγο ο 25χρονος Αργεντινός μετέβη στην πατρίδα του και θα εξεταστεί από τον γιατρό που του είχε κάνει τις δύο επεμβάσεις στους χιαστούς. Ποιες ήταν οι δύο επιλογές που είχε ο παίκτης. Πώς έχει η κατάσταση του Παναγιώτη Κονέ και του Μπόσνιακ.

Τον φόβο ότι έχουν πειραχθεί τα μοσχεύματα που έχουν τοποθετηθεί στο γόνατο του Μάουρο Μιλάνο έχουν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και οι άνθρωποι του Ηρακλή. Για αυτό τον λόγο ο 25χρονος παίκτης μετέβη στην πατρίδα του και θα εξεταστεί από τον γιατρό που του είχε κάνει τις δύο επεμβάσεις στους χιαστούς.

«Η τομογραφία δείχνει κάκωση, αλλά σε ένα γόνατο με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό ίσως και να μην απεικονίζει την πραγματικότητα, η οποία μπορεί να είναι μέχρι και αλλοίωση του μοσχεύματος», ήταν η άποψη του γιατρού του Ηρακλή, Μπάμπη Λαζαρίδη, την οποία συζήτησε με τη διοίκηση του «Γηραιού» και βέβαια με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μιλάνο έχει δύο επιλογές: Η πρώτη λύση ήταν να αρχίσει πρόγραμμα προπονήσεων για περίπου τρεις εβδομάδες, ξεκινώντας με ελαφρύ πρόγραμμα το οποίο σταδιακά θα γίνεται πιο έντονο, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει πειραχθεί το μόσχευμά του.

Η δεύτερη λύση ήταν να επισκεφτεί τον χειρουργό του. Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και δεν κρύβουν την αγωνία τους για την κατάσταση του Αργεντινού, στον οποίο υπολογίζουν πολλά λόγω της αξίας του.

Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης Κονέ διαπιστώθηκε ύστερα από διεξοδικές εξετάσεις ότι φέρει μια ρωγμή στο οστό πάνω από την περιοχή του αγκώνα. Μέχρι τότε ο 22χρονος παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή στο ματς με τον Πανιώνιο, παρά το μεγάλο διάστημα της διακοπής. Από την πλευρά του, ο Μπόσνιακ, παρά το χθεσινό ρεπό, πήγε στη Μίκρα, έκανε θεραπεία, αλλά δεν πρόκειται να προλάβει το ερχόμενο παιχνίδι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x