Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ: Φιλικό με την Άϊντραχτ

Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τους παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεότερους ποδοσφαιριστές θα έχει ο Γιάννης Ματζουράκης στο φιλικό αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, απόψε το απόγευμα (στις 19:00 ΝΕΤ). Ο προπονητής της Skoda Ξάνθης θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν μεγάλη παρουσία ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τους παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεότερους ποδοσφαιριστές θα έχει ο Γιάννης Ματζουράκης στο φιλικό αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, απόψε το απόγευμα (στις 19:00 ΝΕΤ). Ο προπονητής της Skoda Ξάνθης θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν μεγάλη παρουσία ως τώρα στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο 60χρονος τεχνικός εκτός από την εναλλαγή των ποδοσφαιριστών θα δοκιμάσει και διάφορα συστήματα προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα που θα τον βοηθήσουν για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Στη φιλική αναμέτρηση οι φίλοι της ακριτικής ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και τον Νίκο Λυμπερόπουλο που αγωνίζεται στην ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Ο Έλληνας επιθετικός μαζί με κάποια ακόμα μέλη του γερμανικού συλλόγου θα επισκεφθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας το ψυχολογικό κέντρο της Ξάνθης.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x