Επικαιρότητα

Πρώτο «σοκ» με το ΠΑΣΟΚ!

Δεν καταργείται το «χαράτσι» του ετήσιου Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ), το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν συνολικά, τριάμισι εκατομμύρια φορολογούμενοι για τα έτη 2008 και 2009. Για το 2010 αναβάλλονται τα επιδόματα στους ασθενέστερους.

Δεν καταργείται το «χαράτσι» του ετήσιου Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ), το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν συνολικά, τριάμισι εκατομμύρια φορολογούμενοι για τα έτη 2008 και 2009. Για το 2010 αναβάλλονται τα επιδόματα στους ασθενέστερους.

Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Υφυπουργός, Φίλιππος Σαχινίδης, θα συναντηθούν την Παρασκευή (13:30), με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο. Αγωνία για το έλλειμμα του 10% , εν όψει του πρώτου κρίσιμου ραντεβού, 19 & 20 του μήνα, με τον Χοακίν Αλμούνια.

Στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή ο Γιώργος Παπανδρέου για την άτυπη συνάντηση των χωρών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας. Θα έχει επαφές με τους Υπουργούς Εξωτερικών Τουρκίας και Φιρόμ.

Συνεδριάζει υπό τον Δημήτρη Σιούφα στη Ρηγίλλης η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, 30 μέρες πριν την ανάδειξη νέας ηγεσίας. Υπέρ της εκλογής από τη βάση, Ντόρα, Αβραμόπουλος και Σαμαράς.

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης κατέθεσε ο 19χρονος Παναγιώτης Μασούρας, ένας από τους τρεις προφυλακισθέντες νεαρούς στην υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς».

Για 9η ημέρα συνεχίζεται την Παρασκευή η απεργία των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά. Προβλήματα στην διακίνηση των εμπορευμάτων.

Κλειστό θα μείνει το Σαββατοκύριακο (10 & 11 Οκτωβρίου) το τμήμα του Ηλεκτρικού από την Καλλιθέα έως την Νέα Ιωνία λόγω των έργων στη γραμμή του ΗΣΑΠ.

Χάρβαρντ, Κέϊμπριτζ και Γέϊλ στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του κόσμου για το 2009 σύμφωνα με τους Τάϊμς. Στη θέση 177, το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στις 15 Δεκεμβρίου αρχίζει η δίκη για την υπόθεση του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ανθρωποκτονία από πρόθεση αντιμετωπίζει ο ειδικός φρουρός, Επαμεινώνδας Κορκονέας. Η δίκη θα διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χαλκίδας, για λόγους ασφαλείας.

ΚΑΙΡΟΣ: Σχεδόν καλοκαιρινός σε όλη τη χώρα και στην Αττική. Στους 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x