Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Πρόεδρος ο Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας θα καλύψει -εκτός απροόπτου- το κενό στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τη χθεσινή (8/10) παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ θα αφήσει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Μένει ή φεύγει ο Σάντος;

Ο Ζήσης Βρύζας θα καλύψει -εκτός απροόπτου- το κενό στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τη χθεσινή (8/10) παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ θα αφήσει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο και εκεί λογικά θα ανακοινωθεί η συγκεκριμένη απόφαση από τον ίδιο τον Βρύζα. Στο παιχνίδι της διαδοχής δεν υπήρχε ιδιαίτερος ανταγωνισμός για δύο βασικούς λόγους. Ο Βρύζας αποτελούσε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, το δεξί χέρι του Ζαγοράκη, ενώ μετά τον απερχόμενο πρόεδρο είναι το πρόσωπο με την μεγαλύτερη απήχηση στις τάξεις της ομάδας, από την πλευρά των διοικούντων.

Μένει ή φεύγει ο Σάντος;

Μετά τις τελευταίας εξελίξεις αβέβαιο είναι το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν το εξής: «Όσο είναι ο Ζαγοράκης πρόεδρος, θα είμαι και εγώ. Μαζί του ήρθα, μαζί θα φύγω». Το τι θα κάνει εν τέλει θα φανεί σήμερα το μεσημέρι, όταν και θα τοποθετηθεί επίσημα, σχετικά με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x