Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Συνεχίζουν ενωμένοι

Μήνυμα ενότητας από τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος αποδέχθηκε την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα καλύψει τη θέση του προέδρου που χήρεψε μετά την αποχώρηση Ζαγοράκη. Παράλληλα θα είναι και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας. Καμία άλλη αλλαγή στο σύλλογο, ούτε σε διοικητικό ούτε σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου. Τετ-α-τετ με Σάντος και στήριξη στον Πορτογάλο προπονητή, η πρώτη ενέργεια του Βρύζα.

Μήνυμα ενότητας από τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος αποδέχθηκε την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα καλύψει τη θέση του προέδρου που ''χήρεψε'' μετά την αποχώρηση Ζαγοράκη. Παράλληλα θα είναι και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας. Καμία άλλη αλλαγή στο σύλλογο, ούτε σε διοικητικό ούτε σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου. Τετ-α-τετ με Σάντος και στήριξη στον Πορτογάλο προπονητή, η πρώτη ενέργεια του Βρύζα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο Ζήσης Βρύζας μίλησε για τον απερχόμενο πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη και τόνισε ότι συνεχίζουν όλοι μαζί, βαδίζοντας πάνω στο πλάνο που από την αρχή είχαν σχεδιάσει.

«Ο Θόδωρος ήταν και θα είναι αδελφός μας. Η παραίτηση του είναι μεγάλη απώλεια, ωστόσο συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι σαν μια γροθιά. Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση. Προχωράμε ενωμένοι μέσα από το σχέδιο και το πλάνο που έχουμε για έναν ενωμένο ΠΑΟΚ».

Χαρακτηριστικές του κλίματος ενότητας που διακατέχει τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ήταν και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας, Ηλία Βιολίδη, ο οποίος είπε: «Πριν από 2,5 χρόνια οραματιστήκαμε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη ένα σχέδιο για την αναρρίχηση του ΠΑΟΚ στην κορυφή. Μετά την παραίτηση του και μετά από δική του παρότρυνση, θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε αυτό το έργο. Όλοι μας προτείνουμε τον Ζήση Βρύζα για πρόεδρο και συνεχίζουμε στο όραμα που έχουμε χαράξει. Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, όπως έχει πει και ο πρόεδρος μας».

Τεα-α-τετ και στήριξη σε Σάντος

Η πρώτη συνάντηση του Ζήση Βρύζα, με τη νέα του ιδιότητα, ήταν με τον προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Σάντος, στον οποίο και έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσει να τον στηρίζει. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πριν την πραγματοποίηση του Δ.Σ, είχε θέσει στη διάθεσή του την παραίτησή του λέγοντας: «Αν η διοίκηση κρίνει ότι πρέπει να αποχωρήσω θα φύγω και χωρίς να αξιώσω ούτε ένα ευρώ».

Σύσσωμο το Δ.Σ βρέθηκε στη Σουρωτή, όπου παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια, ο Βρύζας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αποχώρησης του Σάντος. «Δεν τίθεται θέμα. Πιστεύω στην συνεργασία και όλοι μαζί θα πορευτούμε για την επόμενη ημέρα. Υπάρχει πλάνο και πάνω σ’ αυτό θα δουλέψουμε για το καλύτερο της ομάδας».

Το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Θανάσης Κατσαρής τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ στην συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Τούμπας, θα υποβάλει μέσα στις επόμενες ημέρες την πρόταση του προς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τα ονόματα όλων εκείνων που θα συμμετέχουν στη νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόεδρος θα είναι ο Ζήσης Βρύζας και διευθύνων σύμβουλος ο Ηλίας Βιολίδης.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x