Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πολλαπλά οφέλη στο Βοτανικό!

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ονειρεύονται το νέο γήπεδο της ομάδας τους στο Βοτανικό. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και εκτιμάται πως σε 18 μήνες, το «τριφύλλι» θα μπορεί να αγωνίζεται στη δική του έδρα. Η θετική απόφαση του ΣτΕ, για τη δημιουργία του νέου σπιτιού των «πρασίνων», δεν ωφελεί μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ονειρεύονται το νέο γήπεδο της ομάδας τους στο Βοτανικό. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και εκτιμάται πως σε 18 μήνες, το «τριφύλλι» θα μπορεί να αγωνίζεται στη δική του έδρα. Η θετική απόφαση του ΣτΕ, για τη δημιουργία του νέου σπιτιού των «πρασίνων», δεν ωφελεί μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγκεκριμένα, δεν ενέκρινε μόνο το θέμα της νομιμότητας του γηπέδου. Παράλληλα, άναψε το «πράσινο φως» και για ορισμένες εκκρεμότητες για το κτίριο του Ερασιτέχνη και το γήπεδο μπάσκετ (σ.σ. εφόσον κριθεί απαραίτητο θα φιλοξενείται και η ομάδα βόλλεϊ) που θα δημιουργηθούν στον ίδιο χώρο. Να σημειώσουμε πως κανείς δεν μπορεί να προσφύγει, πλέον, διότι απλά όλα είναι νόμιμα.

Η… μισή Ευρώπη πάνω τους!

Ολοένα και πληθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Βαγγέλη Μάντζιου. Οι δύο επιθετικοί του Παναθηναϊκού έχουν στραμμένη την προσοχή πολλών Ευρωπαίων μάνατζερ πάνω τους, μερικοί εκ των οποίων βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ για να τους παρακολουθήσουν από κοντά.

Βέβαια, στο παιχνίδι της Εθνικής μόνο ο «Σάλπι» αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο… Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν των Γερμανών της Μπόχουμ, Αμβούργου και Χέρτα, ο βραχύσωμος στράικερ έχει τραβήξει την προσοχή των γαλλικών, Λιλ και Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και της ιταλικής Κιέβο. Το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» εκπνέει το καλοκαίρι και μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, μια και ήδη έχει κάνει κίνηση να τον κρατήσει στο δυναμικό του.

Ο Μάντζιος από την άλλη δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι «πράσινοι» αναζητούν τρόπο να τον πουλήσουν. Οι Κιέβο και Πάρμα έχουν δείξει ενδιαφέρον από την Ιταλία, ενώ λέγεται πως «τσεκάρεται» και από μια ομάδα του Championnat. Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο αγωνιστικός του παραγκωνισμός δεν πρόκειται να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία από ενδεχόμενη παραχώρησή του…

Επέστρεψε, αλλά δεν προπονήθηκε ο Σισέ

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε το Σάββατο ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού επέστρεψε από την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου είχε μεταβεί για την κηδεία του πατέρα του, και κατευθείαν πήγε στην προπόνηση της ομάδας. Ο Χενκ Τεν Κάτε, όμως, προτίμησε να μην τον επιβαρύνει περισσότερο και του έδωσε εντολή να ακολουθήσει ατομικό.

Λογική κίνηση, αν αναλογιστεί κανείς την κούραση του Γάλλου από τα συνεχή ταξίδια των τελευταίων ημερών. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», λοιπόν, δεν ήθελε να τον πιέσει ακόμη περισσότερο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο παίκτης δείχνει ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του. Τα δύο γκολ που πέτυχε με τη Λάρισα του ανέβασαν το ηθικό και όλοι στον «πράσινο στρατόπεδο» περιμένουν ανάλογη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, (εκτός του Σισέ) η τεχνική ηγεσία δεν είχε στη διάθεσή της τους διεθνείς και δούλεψε με τους λιγοστούς που έχουν μείνει πίσω. Ο Πετρόπουλος ακολούθησε ατομικό, λόγω της πρόσφατης επέμβασης του. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με το καθιερωμένο ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και σουτ και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x