Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τι θα πει ο Ρέμος;

Θέση για τα σενάρια που τον θέλουν να πουλά την ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να πάρει το επόμενο διάστημα ο Αντώνης Ρέμος. Ποια είναι τα δύο ενδεχόμενα για το τι πρόκειται να πει ο πρόεδρος του «Γηραιού» και τι χρειάζεται να συμβεί για να παραδώσει σε κάποιον άλλον τις μετοχές του «κυανόλευκου» συλλόγου. Την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο έχει ο Ολεγκ Προτάσοφ στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Θερμαϊκό.

Θέση για τα σενάρια που τον θέλουν να πουλά την ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να πάρει το επόμενο διάστημα ο Αντώνης Ρέμος. Το καλοκαίρι ο πρόεδρος του «Γηραιού» είχε δηλώσει: «Υπάρχει ηθική δέσμευση στον Μυτιληναίο ότι εγώ αναλαμβάνω για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, ότι εγώ θα είμαι εκεί. Οι μετοχές είναι σε δικό μου χρηματοκιβώτιο». Δύο είναι τα ενδεχόμενα για το τι πρόκειται πει ο Ρέμος: το πρώτο θέλει τον μεγαλομέτοχο των «κυανόλευκων» να αδυνατεί να κυβερνήσει μόνος του το καράβι και αναζητεί το διάδοχό του είτε ότι όσα ακούγονται ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και ο πρόεδρος αναζητεί οικονομικά στηρίγματα.

Μέχρι σήμερα το μόνο που έχει ακουστεί από τη Μίκρα είναι το: «Δεν ψάχνουμε για μεγαλομέτοχο, αλλά για οικονομικούς συμπαραστάτες». Άλλωστε για να παραδώσει ο Ρέμος τις μετοχές πρέπει: Να βρεθούν ο άνθρωπος ή μια ομάδα ανθρώπων που μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή λειτουργία του Ηρακλή. Επίσης, για να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών σε οποιονδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εξασφάλιση ενός σημαντικού μέρους των χρημάτων που έβαλαν τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι που στήριξαν οικονομικά την εταιρεία τα 2,5 τελευταία χρόνια.

Με απουσίες στη Θέρμη

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του εν όψει του κυριακάτικου (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 2) αγώνα με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο έχει ο Ολεγκ Προτάσοφ στο σημερινό (16:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Θερμαϊκό στη Θέρμη.

Ωστόσο, ο Ουκρανός τεχνικός θα παρατάξει με κάποιες απουσίες την ομάδα του, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς (Κοβαλέφσκι – Πολωνία, Γιάντσης και Ιωαννίδης – Ελπίδων) και οι τραυματίες Μιλάνο (επιστρέφει την Τρίτη από την Αργεντινή), Κονέ (την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στον κανονικό ρυθμό), Βουτσιάς (κάκωση στην ποδοκνημική), και Μπόσνιακ (δεν είναι προβλέψιμο το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος)

Μάλιστα, ο 45χρονος προπονητής μίλησε στους παίκτες του και τους έδειξε – με τη βοήθεια του βίντεο – τα λάθη που έκαναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο κ. Προτάσοφ θεωρεί ότι ο «Γηραιός» δεν είχε καλή επιθετική ανάπτυξη, οι επιθετικοί και τα χαφ δεν πίεσαν ψηλά και ως εκ τούτου η άμυνα γύρισε μέτρα πιο πίσω και «κλειστήκαμε». Επίσης, παρατήρησε ότι «έπρεπε να παίξετε πιο σκληρά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σε τέτοια ντέρμπι, θα βάζετε μεγαλύτερη δύναμη».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x