Stoiximan Super League

Ηττήθηκε… αλλά προκρίθηκε η Εθνική Νέων

Στη δεύτερη θέση του 5ου προκριματικού ομίλου για το EURO U-19 του 2010 τερμάτισε τελικά η Εθνική Νέων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε από τη Σερβία με σκορ 1-0 (Σκέποβιτς 45’), αλλά το αποτέλεσμα δεν στενοχώρησε τους διεθνείς, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στη δεύτερη θέση του 5ου προκριματικού ομίλου για το EURO U-19 του 2010 τερμάτισε τελικά η Εθνική Νέων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε από τη Σερβία, εκτός έδρας, με σκορ 1-0 (Σκέποβιτς 45’), αλλά το αποτέλεσμα δεν στενοχώρησε τους διεθνείς, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΕΡΒΙΑ: Ντμίτρoβιτς, Κρνέτα, Ρόντιτς, Ντεκ, Τζόκοβιτς (73΄ Τρούγιτς), Σκέποβιτς, Τζούρισιτς, Μίλκοβιτς (46΄ Μακσίμοβιτς), Ιγκνιόφσκι, Λίστσεβιτς, Μπράσανακ.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπαταβάνης, Αποστολόπουλος, Ποτουρίδης, Λαγός, Κοτσαρίδης, Μάνταλος, Κοντοχρήστος (56΄ Καραγκούνης), Τόσκας (64΄ Ανάκογλου), Κουτρουμπής, Νικλητσιώτης, Σίμωσης (56΄ Καρέλης).

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x