Ιταλία

Άντεξε τον υποβιβασμό με αλκοόλ και...επιβραβεύτηκε!

Ανάμεσα στα πιο αξιοπερίεργα πανό που αναρτήθηκαν στα γήπεδα της Ιταλίας, το πιο χιουμοριστικό που έλαβε το βραβείο για το πιο ευρηματικό σύνθημα, ήταν αυτό της Ελεονόρα Ινγκάρσια, μιας οπαδού της Τορίνο, το οποίο έγραφε: «Τουλάχιστον είμαι μεθυσμένη»! Το πανό επικράτησε στη μάχη των εντυπώσεων, του καθιερωμένου ετήσιου διαγωνισμού, άλλων εμπνευσμένων πανό

Ανάμεσα στα πιο αξιοπερίεργα πανό που αναρτήθηκαν στα γήπεδα της Ιταλίας, το πιο χιουμοριστικό που έλαβε το βραβείο για το πιο ευρηματικό σύνθημα, ήταν αυτό της Ελεονόρα Ινγκάρσια, μιας οπαδού της Τορίνο, το οποίο έγραφε: «Τουλάχιστον είμαι μεθυσμένη»! Το πανό επικράτησε στη μάχη των εντυπώσεων, του καθιερωμένου ετήσιου διαγωνισμού, άλλων εμπνευσμένων πανό ανάμεσά στα οποία ήταν: «Μπερλουσκόνι, εάν έχεις μαλλιά αυτό το οφείλεις στην επιστήμη» , «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, η Ίντερ τον έχασε» και «700 γυναίκες (.....) Κασάνο, όμως το μυαλό σου είναι ακόμα παρθένο» .

Η 22χρονη κοπέλα, υποστήριζε ένθερμα την ομάδα σε όλη την πορεία της στο πρωτάθλημα της Serie Α και αποτύπωσε με τον πιο ευρηματικό τρόπο τη ψυχολογία της πλειοψηφίας των οπαδών, όταν οι ήττες διαδέχονταν η μία την άλλη με κατάληξη τον αναπόφευκτο υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Ο τίτλος του «πιο ευφάνταστου φιλάθλου» του Καμπιονάτο αποδίδεται κάθε χρόνο από μία επιτροπή, της οποίας μέλη είναι κάποιοι από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες, όπως ο πρόεδρος της Ιταλικής ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε και ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής ,Τζάνι Περούτσι.

«Εάν υπάρχει πραγματικά κάποια προσφορά, γίνε σαν τη Σκάρλετ Ο'Χάρα, όσα παίρνει ο άνεμος», ήταν το σύνθημα στο πανό των οπαδών της Ρόμα, οι οποίοι κατέλαβαν την τρίτη θέση της λίστας, σε μια προσπάθειά τους να πείσουν τη Ροζέλα Σένσι να δρομολογήσει τη πώληση των μετοχών της σε νέους επενδυτές!

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x