Ελλάδα

Ηλιάδης: «Με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή»

Η εμπιστοσύνη που του ενέπνευσαν οι άνθρωποι της διοίκησης και η παρουσία συγκεκριμένων προσώπων στην ομάδα ώθησαν τον Σάββα Ηλιάδη να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα, όπως εξήγησε στην επίσηση ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. «Οι άνθρωποι της διοίκησης Καβάλας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή όταν με πλησίασαν, δείχνοντας το πόσο με υπολογίζουν και μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παρουσία στην ομάδα των Κώστα Πιλαφίδη και Κρις Χουνγκάζ», τόνισε.

Η εμπιστοσύνη που του ενέπνευσαν οι άνθρωποι της διοίκησης, αλλά και η παρουσία συγκεκριμένων προσώπων στην ομάδα ήταν οι βασικοί λόγοι που ο Σάββας Ηλιάδης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα, όπως εξήγησε στην επίσηση ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. «Οι άνθρωποι της διοίκησης Καβάλας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή όταν με πλησίασαν, δείχνοντας το πόσο με υπολογίζουν και μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Ένας άλλος σημαντικός λόγος, σαφώς, είναι η παρουσία στην ομάδα του Κώστα Πιλαφίδη και του Κρις Χουνγκάζ», τόνισε ο πρώην αρχηγός του Άρη.

Αναλυτικά:

-Πώς πήγε η προετοιμασία της ομάδας στην Καστοριά και πώς την είδες μετά τα πρώτα φιλικά;

«Θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως ήμαστε μια ομάδα με μόλις έναν παίκτη (Γκούστας) από το περυσινό της ρόστερ. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, πράγμα αναμενόμενο στις προετοιμασίες. Υπήρχε όμως και υπάρχει διάθεση και για εμένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Γιατί βλέπουμε διαρκώς εκπλήξεις στον θεσμό του Κυπέλλου; Τον υποτιμούν οι ομάδες της Α1 ή απλώς είναι ανέτοιμες;

«Το βασικό είναι πως οι ομάδες της Α1 είναι ακόμη ανέτοιμες κι αυτό φάνηκε. Από την άλλη, σαφώς κι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο οι ομάδες της Α2. Από την άλλη, κάποιες ομάδες της Α1 βλέπουν το Κύπελλο σαν δυνατό φιλικό και φυσικά δεν θέλει πολύ να χάσεις από εκεί και πέρα».

-Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα σου, αυτό του Άρη, κι άνοιξε ένα άλλο, αυτό της Καβάλας. Πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η απόφαση να πεις το «ναι» στην Ένωση;

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή ενός αθλητή που θα πρέπει να παίρνει μεγάλες αποφάσεις. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό. Οι άνθρωποι της διοίκησης Καβάλας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή όταν με πλησίασαν, δείχνοντας το πόσο με υπολογίζουν και μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Ένας άλλος σημαντικός λόγος, σαφώς, είναι η παρουσία στην ομάδα του Κώστα Πιλαφίδη και του Κρις Χουνγκάζ».

-Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πώς το περιμένεις;

«Το περιμένω πάλι δύο ταχυτήτων. Από τη μία, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, 3-4 ομάδες θα παίξουν το ρόλο ρυθμιστή. Από εκεί και κάτω, οι ομάδες έχουν δυναμώσει και σίγουρα όλες θα είναι ανταγωνιστικές».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x