Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Καμία βιασύνη…

Δυόμιση μήνες έχουν μείνει πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη τα πρώτα ονόματα υποψήφιων στόχων του Ολυμπιακού έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η πραγματικότητα, όμως, απέχει πολύ από τις φήμες… Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εκδηλώσει κανένα ενδιαφέρον, ούτε καν προσέγγιση σε κάποιον ποδοσφαιριστή.

Δυόμιση μήνες έχουν μείνει πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη τα πρώτα ονόματα υποψήφιων στόχων του Ολυμπιακού έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η πραγματικότητα, όμως, απέχει πολύ από τις φήμες… Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εκδηλώσει κανένα ενδιαφέρον, ούτε καν προσέγγιση σε κάποιον ποδοσφαιριστή.

Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον Ιανουάριο είναι μεγάλο και στον Πειραιά δεν βιάζονται. Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν κάποια ταξίδια ανά τον κόσμο και σίγουρα οι σκάουτερ θα επιστρέψουν με ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Μέχρι στιγμής μπαίνουν στη λίστα ορισμένοι που έχουν ξεχωρίσει ή αρέσουν στον προπονητή. Στο τέλος όλα τα ονόματα θα «ζυγιστούν» και θα γίνει κίνηση για την αγορά των καλύτερων.

Πράγματι, ο Ζίκο εντυπωσιάστηκε με τον Γκέκα. Ρώτησε πράγματα για τον επιθετικό της Λεβερκούζεν, του μεταφέρθηκαν ορισμένα στοιχεία, αλλά ως εκεί. Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί από τους αρμόδιους των μεταγραφών, επομένως δεν έχει προκύψει τίποτα ουσιαστικό.

Αυτοί του αρέσουν…

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Αίγυπτο φτάνει στο τέλος του και αυτή την εβδομάδα ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς ίσως καταλήξει στα ονόματα που θα προτείνει στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Η Γκάνα, η Ουγγαρία (του Κρίστιαν Νέμεθ της ΑΕΚ), η Βραζιλία και η Κόστα Ρίκα έχουν φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, ο σκάουτερ των «ερυθρολεύκων», όπως είναι φυσικό, έχει ξεχωρίσει τους ποδοσφαιριστές της… μικρής «σελεσάο». Τα ονόματά τους είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα και πρόκειται για τους Αλεξ Τεϊξέιρα και Αλαν Κάρντετς (σ.σ.: επιθετικό δίδυμο της Βάσκο ντα Γκάμα), Μαϊκόν (της Φλουμινένσε) και Μποκίτα (της Κορίνθιανς).

Οι δύο τελευταίοι, σε αντίθεση με τους δύο πρώτους, αποτελούν προσιτές προτάσεις, αφού κοστολογούνται περίπου 3 εκατ. ευρώ, αλλά με την παρουσία τους στο Μουντιάλ κάτω των 20 ετών είναι φυσικό να ανέβει η τιμής τους. Εξάλλου, ο κ. Μπαρμπαλιάς έχει εκφράσει καλή άποψη και για τον Μπράιν Οβιέδο, ο οποίος είναι 19 ετών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας της Κόστα Ρίκα.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά σε εντατικό ρυθμό υπό τις οδηγίες του Μοράσι Σαντ' Ανα, του οποίου το σημερινό πρόγραμμα προβλέπει ότι θα τρέξουν πολύ το πρωί και το απόγευμα, προκειμένου να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση της ομάδας.

Σήμερα θα φανεί αν στη διάθεση του Ζίκο θα τεθούν ο Ζεβλάκοφ και ο Ντιόγο, οι οποίοι είχαν προβλήματα τραυματισμών. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, το οποίο στη συνέχεια θα ενημερώσει τον Βραζιλιάνο τεχνικό και εκείνος θα κρίνει αν θα τους υπολογίζει για το σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Τέλος η Εθνική για Μέλμπεργκ;

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Μέλμπεργκ να αποχωρήσει από την Εθνική Σουηδίας. Η ήττα (1-0) από τη Δανία και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (σ.σ.: πέρασε δεύτερη η Πορτογαλία στον 1ο όμιλο, όπου πρώτοι είναι οι Δανοί) σηματοδοτούν το τέλος εποχής για την ομάδα του Λάνγκερμπακ, ο οποίος μαζί με τους Λάρσον, Νίλσον και Σβένσον αποφάσισαν να φύγουν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Το μέλλον μου στην εθνική είναι αμφίβολο αυτή τη στιγμή. Δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, αλλά η επόμενη διοργάνωση θα είναι σε δύο χρόνια και εγώ τότε θα είμαι 34. Δεν είναι 100% βέβαιο ότι αποχωρώ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το πιο πιθανό», δήλωσε ο πολύπειρος στόπερ του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x