Χάντμπολ

Στη Σερβία η Εθνική Γυναικών

Για το Βελιγράδι θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών προκειμένου να αναμετρηθεί με την Σερβία, στις 19:00, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αυτό της Σερβίας στην πόλη Ζρένιανιν (η οποία απέχει 110 χλμ από το αεροδρόμιο της Σερβίας και 75 χλμ από το Βελιγράδι) την Τετάρτη στις 19:00.

Για το Βελιγράδι θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών προκειμένου να αναμετρηθεί με την Σερβία, στις 19:00, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αυτό της Σερβίας στην πόλη Ζρένιανιν (η οποία απέχει 110 χλμ από το αεροδρόμιο της Σερβίας και 75 χλμ από το Βελιγράδι) την Τετάρτη στις 19:00.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βελιμίρ Πένιοβιτς είπε για την επικείμενη αναμέτρηση: «Η Σερβία έχει ένα πολύ καλό πλέι μέικερ που αγωνίζεται στη Βίμποργκ. Καλά στοιχεία έχει και η τερματοφύλακας και τα δυο ίντερ. Η ομάδα αυτή όμως αγωνίζεται σαν ομάδα συνόλου. Τη Δευτέρα κάναμε τακτική, ενώ την Τρίτη το απόγευμα θα προπονηθούμε στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης Ζρένιανιν. Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση και το φιλότιμο των παικτριών. Προσπαθούν από αγώνα σε αγώνα να γίνονται καλύτερες. Θεωρώ πως η ομάδα αύτη θα είναι έτοιμη το 2013 να μπει στη μάχη των Μεσογειακών αγώνων».

Η ομάδα θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στην Πάτρα όπου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 16:00 θα αγωνιστεί κόντρα στην Ισπανία.

Η σύνθεση της Εθνικής γυναικών:

1. Βαφειάδου Ευρώπη ΦΣ Αρίων Πτολ/δας
2. Βασιλειάδου Στέλλα ΦΣ Αρίων Πτολ/δας
3. Βασιλειάδου Αθηνά ΦΣ Αρίων Πτολ/δας
4. Κόρρα Πανδώρα ΑΣΕ Ορμή
5. Καζάκη Παρασκευή ΑΣΕ Ορμή
6. Ποιμενίδου Ελένη ΑΣΕ Ορμή
7. Καραγεωργα Ευγενία ΑΣΕ Ορμή
8. Στρατάκη Αθανασία Αναγέννηση Βύρωνα
9. Μυλωνά Ευγενία Αναγέννηση Βύρωνα
10. Κούτσικου Βασιλική Αναγέννηση Βύρωνα
11. Φωτιάδου Ιωάννα ΑΣ Αρης Θες/κης
12. Λογδανίδου Μάγδα ΟΦ Νέα Ιωνία
13. Παπανικολάου Φραγκούλα ΟΦ Νέα Ιωνία
14. Μαυρογεώργη Νικολέτα ΟΦ Νέα Ιωνία
15. Ασλανίδου Φωστήρα Χανιά Ε.Α.Χ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x