Stoiximan Super League

Αλλάζει το κλίμα ο Ρεχάγκελ

Την προσπάθεια να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες στην Εθνική ομάδα κατέβαλε ο Ρεχάγκελ, σύμφωνα με όσα έκανε πριν από τη χθεσινή προπόνηση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, την ώρα που οι διεθνείς βρίσκονταν στο πούλμαν καθ’ οδόν για τον Άγιο Κοσμά, τραγούδησε τον Εθνικό ύμνο! «Έχουμε μοναδική ευκαιρία να πάμε στο Μουντιάλ, είναι κρίμα να την πετάξουμε», ήταν το μήνυμα του Τάκη Φύσσα, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Την προσπάθεια να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες στην Εθνική ομάδα κατέβαλε ο Ότο Ρεχάγκελ, σύμφωνα με όσα έκανε πριν από τη χθεσινή προπόνηση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, την ώρα που οι διεθνείς βρίσκονταν στο πούλμαν καθ’ οδόν για τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά τον ελληνικό Εθνικό ύμνο!

Ο Γερμανός δέχθηκε τις επευφημίες των παρευρισκόμενων και παρουσιάστηκε ευδιάθετος στην προπόνηση, συμμετέχοντας σε κάποιες από τις ασκήσεις (με τη βοήθεια του Γιάννη Τοπαλίδη) της ομάδας. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης (21:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) με το Λουξεμβούργο, ο 71 ετών προπονητής είπε στους διεθνείς: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στο Λουξεμβούργο για να νικήσουμε».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Τοπαλίδης είπε σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους: «Δεν σκοτωθήκαμε κιόλας στα αποδυτήρια. Είπε ένας παίκτης σε έναν άλλο ότι "μας αγχώνεις" και στη συνέχεια έγινε μια σχετική κουβέντα επ' αυτού. Δεν συνέβη κάτι τρομερό».

Τετ – α – τετ του Φύσσα με παίκτες

Την πρωτοβουλία να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με κάθε διεθνή ποδοσφαιριστή ξεχωριστά πήρε ο Τάκης Φύσσας. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής θέλησε να ακούσει την άποψη του κάθε παίκτη και να πει και εκείνος τη δική του, στέλνοντας ενωτικό μήνυμα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Εκείνο που θέλησε να εξηγήσει ο Φύσσας στους παίκτες δεν είναι ότι κακό μερικές φορές να ανεβαίνουν οι τόνοι στο ημίχρονο ενός αγώνα, αρκεί αυτό να γίνεται σε νορμάλ πλαίσια. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής φέρεται να ζήτησε από τους διεθνείς να είναι προσεκτικοί όσον αφορά την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Καταλήγοντας, ο Φύσσας πέρασε το εξής μήνυμα στους ποδοσφαιριστές: «Έχουμε μοναδική ευκαιρία να πάμε στο Μουντιάλ, είναι κρίμα να την πετάξουμε».

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ότο

Με αλλαγές προτίθεται να παρατάξει ο Ότο Ρεχάγκελ την Εθνική ομάδα κόντρα στο Λουξεμβούργο. Συγκεκριμένα, όπως φάνηκε στο χθεσινό δίτερμα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα επαναφέρει στο κέντρο της άμυνας τους Κυργιάκο και Αβραάμ Παπαδόπουλο, οι οποίοι απουσίασαν από το ματς με τη Λετονία λόγω καρτών. Ο Γερμανός, επίσης, θέλει να προστατέψει τους Μόρα και Παπασταθόπουλο, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Πατσατζόγλου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τοροσίδης και Τζιόλης.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα εμπιστευτεί για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, όλα δείχνουν ότι αυτός μπορεί να είναι ο Χαλκιάς, χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι κάτι σίγουρο. Δεν αποκλείεται ο «Herr Otto» να χρησιμοποιήσει τον Νίνη και τον Πλιάτσικα, ωστόσο δεν είναι κάτι δεδομένο. Εν τω μεταξύ, ο Γκέκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x