Stoiximan Super League

Παπουτσάκης: «Νέο γήπεδο και Ευρώπη»

Για το νέο γήπεδο και το αθλητικό κέντρο που ετοιμάζεται να φτιάξει ο Απόστολος Παπουτσάκης μίλησε στη «SportDay». Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη αποκάλυψε πως ψάχνει το χώρο που θα γίνει το νέο σπίτι της ομάδας του Ηρακλείου. «Το μοναδικό μας πρόβλημα όλο αυτό τον καιρό είναι η γη. Έχω γυρίσει το Ηράκλειο περιφερειακά μέχρι και σε απόσταση 10 χιλιομέτρων αναζητώντας έκταση».

Για το νέο γήπεδο και το αθλητικό κέντρο που ετοιμάζεται να φτιάξει ο Απόστολος Παπουτσάκης μίλησε στη «SportDay».
Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη αποκάλυψε πως ψάχνει το χώρο που θα γίνει το νέο σπίτι της ομάδας του Ηρακλείου. «Το μοναδικό μας πρόβλημα όλο αυτό τον καιρό είναι η γη. Έχω γυρίσει το Ηράκλειο περιφερειακά μέχρι και σε απόσταση 10 χιλιομέτρων αναζητώντας έκταση. Θέλουμε το γήπεδο να μην κατασκευαστεί σε μεγαλύτερη απόσταση. Το αθλητικό κέντρο μπορεί να είναι λίγο μακριά, το γήπεδο όχι. Αν δείτε τα τοπογραφικά που έχω στο γραφείο μου θα τρελαθείτε. Εχουμε αρκετές προτάσεις, αλλά δεν βρίσκουμε τον χώρο που θέλουμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε βρει κοντά στο Ηράκλειο έκταση των 50 ή 100 στρεμμάτων που θέλουμε».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των Ηρακλειωτών μίλησε και για το άπιαστο μέχρι πέρυσι όνειρο της Ευρώπης που φέτος έχει μετατραπεί σε εφικτό στόχο. «Ποιές ομάδες ψάχνουν την Ευρώπη εκτός από τους μεγάλους; Ο Αρης, ο Πανιώνιος, η Λάρισα, ίσως και ο Αστέρας Τρίπολης. Αν εξαιρέσουμε τον Αρη, ποια ομάδα από τις άλλες είναι καλύτερη από εμάς; Δεν είναι υπερβολή ο στόχος αυτός. Αρκεί να το πιστέψουν οι παίκτες. Πιστεύω πολύ στη φετινή ομάδα».

Τέλος ο Απόστολος Παπουτσάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας Νίκο Κραραγεωργίου
«Ο Νίκος είναι μαχητής και αυτό είναι που μου αρέσει σ' αυτόν. Είναι από τους καλύτερους Ελληνες προπονητές. Πήρε τον Εργοτέλη στη Β' Εθνική και μέσα από πολλές προσπάθειές του αλλά και με τη στήριξη της διοίκησης τον έχει φέρει σε ένα καλό επίπεδο. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Σαν τον εαυτό μου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι είμαι πρόεδρος στον Εργοτέλη χωρίς προπονητή τον Καραγεωργίου. Εχει παλέψει πολύ και τον εκτιμώ».


Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x