Stoiximan Super League

Θύμα επίθεσης ο Αλεξανδρίδης

Καταγγελία ότι έπεσε θύμα επίθεσης το βράδυ της Κυριακής έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Άρη και νυν προπονητής του Βισαλτιακού, Κυριάκος Αλεξανδρίδης. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βότση, μπροστά στον σύνδεσμο φιλάθλων Άρη «Σούπερ 3», όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής έγινε αντιληπτός από 30-40 άτομα, που του επιτέθηκαν και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε με τον γιο του.

Καταγγελία ότι έπεσε θύμα επίθεσης το βράδυ της Κυριακής έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Άρη και νυν προπονητής του Βισαλτιακού, Κυριάκος Αλεξανδρίδης. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βότση, μπροστά στο σύνδεσμο φιλάθλων Άρη «Σούπερ 3», όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής έγινε αντιληπτός από 30-40 άτομα, που του επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε με τον γιο του. Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης σοκαρισμένος δήλωσε πως ο ίδιος και ο γιος του γλίτωσαν από θαύμα.

Οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει τις έρευνες βάσει της κατάθεσης των δύο θυμάτων της επίθεσης, ενώ συνδέουν το περιστατικό με τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στην αναμέτρηση Νέων Άρη-ΠΑΟΚ, στη Σουρωτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x