Κινηματογράφος

Από την Καραϊβική ως πειρατής, στο Νεπάλ ως πρεσβευτής

Το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα παραουσιάζει ο γνωστός πρωταγωνιστής της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» και του « Άρχοντα των δαχτυλιδιών», Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τη UNICEF στον ρόλο του πρεσβευτή. Ο 32χρονος σταρ θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για την ύπαρξη καθαρών πηγών νερού.

Το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα παρουσιάζει ο γνωστός πρωταγωνιστής της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» και του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τη UNICEF στον ρόλο του πρεσβευτή. Ο 32χρονος σταρ θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τις καθαρές πηγές νερού.

Ο γνωστός ηθοποιός ακολουθώντας τα χνάρια διάσημων προσωπικοτήτων στον τομέα φιλανθρωπίας, εύχεται ότι ο συγκεκριμένος ρόλος του θα ήθελε να έχει ενεργητικό χαρακτήρα και πρόσθεσε: «Περιμένω με ανυπομονησία να συνεργαστώ με τη UNICEF, καθώς σκοπός τους είναι να καταστήσουν έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά. Η UNICEF δεν προωθεί μόνο ανθρωπιστική βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη, ενέργεια για την οποία είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο, αλλά προωθεί την εκπαίδευση και μόρφωση».

Ανάμεσα στις δραστηριότητές του από το 2007 που οργανώνεται ως πρεσβευτής του διεθνή οργανισμού, είναι οι επισκέψεις σε σχολεία και περιοχές στο Νεπάλ, με σκοπό να υποστηρίξει το εκπαιδευτικό σύστημα καθώς και τη σίτιση. Εκτός από το Νεπάλ, η Μόσχα και το Σαράγεβο αποτελούν συχνούς προορισμούς, όπου ο ίδιος αναπτύσσει το φιλανθρωπικό του έργο.

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη
ΠΗΓΗ:TELEGRAPH

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x