Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Μπέρδεμα με το γήπεδο

Ένα λάθος (!) του Δήμου Αθηναίων στη σύμβαση που έχει γίνει με τη «Marfin» του Ανδρέα Βγενόπουλου προκάλεσε αναστάτωση για το θέμα του γηπέδου. Καθησυχαστικοί οι άνθρωποι της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ. «», δήλωσε ο Άρης Βωβός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ένα λάθος (!) του Δήμου Αθηναίων στη σύμβαση που έχει γίνει με τη «Marfin» του Ανδρέα Βγενόπουλου (η οποία έχει κερδίσει το διαγωνισμό για την ονομασία του νέου γηπέδου) προκάλεσε αναστάτωση για το θέμα του γηπέδου. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώνεται από το Δήμο, στη σύμβαση αυτή αναφέρεται ότι η εγγυητική επιστολή με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ βάσει της οποίας θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη δανείου για την κατασκευή του γηπέδου, θα πρέπει να δοθεί με την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου. Η σύμβαση όμως της ΓΗΠΕΛ με το Δήμο Αθηναίων αναφέρει πως η εγγυητική επιστολή θα πρέπει να δοθεί νωρίτερα, όπως είχε ζητήσει πριν τις εκλογές ο Βαγγέλης Σαμαράς εκ μέρους της ΓΗΠΕΛ με επιστολή του στο Δήμο.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει αναθέσει την εξέταση του θέματος από νομικούς συμβούλους και θα επιδιωχθεί επαναδιαπραγμάτευση με τον πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου. Η τελευταία πάντως αναφέρει πως «… θα κάνουμε ό,τι αναφέρει η παρούσα σύμβαση».

Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΓΗΠΕΛ καθίσταται σαφές πως δεν θα υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος για την κατασκευή του γηπέδου, οι εργασίες για το οποίο θα αρχίσουν όπως έχει προγραμματιστεί το Νοέμβριο και το νέο «σπίτι» της ομάδας θα είναι έτοιμο προς χρήση την περίοδο 2011/12.

Η ΓΗΠΕΛ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση τις επόμενες ώρες για το ζήτημα.

Τεν Κάτε: «Έδειξες τις δυνατότητές σου»

Ο Γιούρκας Σειταρίδης επέστρεψε χθες στην Παιανία, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα εναντίον του Λουξεμβούργου. Τον 28χρονο μπακ παρακολούθησε το Σάββατο ο Τεν Κάτε και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος, μια και διέκρινε την ποιότητα του παίκτη:

«Είχες πάρα πολύ καιρό να αγωνιστείς, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγες καλά κι έδειξες ότι έχεις δυνατότητες. Μπράβο», ήταν τα λόγια του Ολλανδού. Στο «τριφύλλι» φυσικά έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις και ξέρουν σε ποια κατάσταση είναι ο παίκτης, ο οποίος χθες ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Όλα δείχνουν ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα ο Τεν Κάτε θα πάρει στην αποστολή τον Γιούρκα. Το αν θα παίξει και πόσο θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x