Μοτοσικλέτα

Γκάζια με... ΑPRILIA!

Tα μοντέλα Aprilia Shiver 750 και Dorsoduro 750, διαθέτουν μοναδική σχεδίαση συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής, κάνοντας τα έτσι να ξεχωρίζουν στο δρόμο.Το Shiver και το Dorsoduro είναι οι μόνες μοτοσυκλέτες στην κατηγορία τους εξοπλισμένες με το αποκλειστικό ηλεκτρονικό σύστημα γκαζιού ride «by wire» και διαθέτουν τρείς χαρτογραφήσεις με το άγγιγμα ενός κουμπιού και καλύπτουν όλες τις συνθήκες οδήγησης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Tα μοντέλα Aprilia Shiver 750 και Dorsoduro 750, διαθέτουν μοναδική σχεδίαση συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής, κάνοντας τα έτσι να ξεχωρίζουν στο δρόμο.

Το Shiver και το Dorsoduro είναι οι μόνες μοτοσυκλέτες στην κατηγορία τους εξοπλισμένες με το αποκλειστικό ηλεκτρονικό σύστημα γκαζιού ride «by wire» και διαθέτουν τρείς χαρτογραφήσεις (sport – touring – rain) με το άγγιγμα ενός κουμπιού και καλύπτουν όλες τις συνθήκες οδήγησης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η τεχνολογική τους υπεροχή βέβαια δεν σταματάει εκεί: διαθέτουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, ακτινικά φρένα με πλαίσιο και ψαλίδι που ξεχωρίζουν όπως όλα τα πλαίσια της Aprilia και σαφώς κορυφαίες επιδόσεις. Και τα δυο μοντέλα υπάρχουν διαθέσιμα και σε εκδόσεις με ABS ανεβάζοντας τον πήχη ασφαλείας ακόμα ψηλότερα.

Με απλά λόγια, είναι μοτοσυκλέτες που “μιλάνε” στην ψυχή και την καρδιά κάθε μοτοσυκλετιστή.

Σήμερα η Piaggio Hellas προσφέρει στο μοτοσυκλετιστικό κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει μέχρι και το τέλος του χρόνου τα δημοφιλή μοντέλα SHIVER, DORSODURO και DORSODURO ABS σε νέες μειωμένες τιμές με όφελος έως και 900€.

Τώρα με τις προσφορές APRILIA έχεις σύμμαχο στη καθημερινή σου μετακίνηση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x