Πόλο

«Για πάντα Ολυμπιακός» ο Γιαννιώτης

Χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Έλληνας κολυμβητής, Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του με το ερυθρόλευκο σκουφάκι έως το 2012. Την χρονιά αυτή, ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής της Ρώμης ( 5χλμ. ανοιχτής θάλασσας) χαρακτήρισε «ορόσημο», καθώς όπως υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Στόχος μου είναι η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου»

Χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Έλληνας κολυμβητής, Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του με το ερυθρόλευκο σκουφάκι έως το 2012. Την χρονιά αυτή, ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής της Ρώμης ( 5χλμ. ανοιχτής θάλασσας) χαρακτήρισε «ορόσημο», καθώς όπως υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Στόχος μου είναι η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου» ενώ στη συνέχεια, όπως παραδέχτηκε, σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο 27χρονος Κερκυραίος, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού από το 1998, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την στήριξη που προσφέρει η ομάδα του προς τους αθλητές και συμπλήρωσε: «Δεν θα ήταν δυνατό να πετύχω τόσο μεγάλες διακρίσεις στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσουμε νέα πρωταθλήματα για τον Ολυμπιακό, ώστε να διευρύνουμε το μοναδικό ρεκόρ που έχουμε δημιουργήσει στην κολύμβηση».

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x