Stoiximan Super League

Εκτός ο Αμανατίδης!

Μετά τους τιμωρημένους Γιώργο Σαμαρά και Γιούρκα Σεϊταρίδη, εκτός αποστολής της Εθνικής ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με το Λουξεμβούργο (21:00) θα μείνει και ο Γιάννης Αμανατίδης. Ο επιθετικός της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχτεί απ’ το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. «Γράφτηκαν πράγματα που δεν έγιναν», ο Παπασταθόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μετά τους τιμωρημένους Γιώργο Σαμαρά και Γιούρκα Σεϊταρίδη, εκτός αποστολής της Εθνικής ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με το Λουξεμβούργο (21:00, NovaΣΠΟΡ FM, MEGA) θα μείνει και ο Γιάννης Αμανατίδης. Ο επιθετικός της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο (σ.σ. που είχε εγχειριστεί παλιότερα) πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχτεί απ’ το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί πλήρως η κατάστασή του, η οποία πάντως δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα που ήταν και το τελευταίο πριν το ματς με το Λουξεμβούργο που θα κρίνει αν θα πάρουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για το Μουντιάλ. Όπως συνηθίζει ο Ότο Ρεχάγκελ δεν έδειξε 11αδα, την οποία και θ' ανακοινώσει λίγο πριν η αποστολή αποχωρήσει απ' το ξενοδοχείο.

* Στην προπόνηση το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής, «Γαλανόλευκος Φάρος» και μίλησε στους παίκτες με σκοπό να τους εμψυχώσει.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x