Ελλάδα

Συνεχίζεται η κόντρα Μόρις-Ολυμπιακού

Φαίνεται πως η διαμάχη του Ολυμπιακού με τους εκπρόσωπους του Κρις Μόρις καλά κρατεί. Και μάλιστα παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τις δηλώσεις ενός εκ των εκπροσώπων του πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων», ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται πως «κάποιος με πήρε τηλέφωνο από ελληνικό αριθμό και μου είπε να αφήσω ήσυχο τον Αγγελόπουλο γιατί αλλιώς θα με σκοτώσει» τόνισε ο Γκάρι Έμπερτ που εκπροσωπεί και αυτός τον Κρις Μόρις.

Φαίνεται πως η διαμάχη του Ολυμπιακού με τους εκπρόσωπους του Κρις Μόρις καλά κρατεί. Και μάλιστα παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τις δηλώσεις ενός εκ των εκπροσώπων του πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων», ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται πως «κάποιος με πήρε τηλέφωνο από ελληνικό αριθμό και μου είπε να αφήσω ήσυχο τον Αγγελόπουλο γιατί αλλιώς θα με σκοτώσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάρι Έμπερτ που εκπροσωπεί και αυτός τον Κρις Μόρις. Φαίνεται πως οι μάνατζερ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού δεν έχουν κάποια καλύτερη δουλειά να κάνουν.

Ο Έμπερτ με δηλώσεις του στο www.si.com έδωσε πολύ σοβαρές διαστάσεις στο θέμα λέγοντας πως «δέχθηκα μια κλήση από ένα ελληνικό νούμερο και ο άνθρωπος που μου μίλησε μου είπε πως θα πρέπει να αφήσω ήσυχο τον Αγγελόπουλο. Εγώ του απάντησα πως τα λεφτά που χρωστάει ο Ολυμπιακός στον Μόρις θα τα πάρω. Στη συνέχεια μου είπε πως ότι είναι να γίνει θα πρέπει να το κάνω μέσω δικαστηρίου και να μην τον ενοχλήσω ποτέ. Εγώ του απάντησα πως έχω κάθε δικαίωμα να του τηλεφωνήσω και εκείνος με αυστηρό τόνο μου είπε “ας τον ήσυχο γιατί θα σε σκοτώσω”».

H επίσημη θέση του Ολυμπιακού είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ψεύδεται και τίποτα από όσα ισχυρίζεται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x