Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Σήμερα θα φανεί του Βιεϊρίνια

Την ανησυχία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσαν οι ενοχλήσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο γόνατο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με τη εθνική ομάδα της πατρίδας του κάτω των 23 ετών, έκανε μια κίνηση και στη συνέχεια ένιωσε πόνο στο γόνατο.

Την ανησυχία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσαν οι ενοχλήσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο γόνατο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με τη εθνική ομάδα της πατρίδας του κάτω των 23 ετών, έκανε μια κίνηση και ένιωσε πόνο στο γόνατο.

Παρόλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου» εμφανίζεται καθησυχαστικό για την κατάσταση του 23χρονου παίκτη, του οποίου το πρόβλημα θα επανεκτιμηθεί στη σημερινή προπόνηση. Ο Βιεϊρίνια δεν θέλει να απουσιάσει από το σαββατιάτικο (19:00, Novasports 1) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, αν και μέχρι χθες αισθανόταν ενοχλήσεις.

Από την πλευρά του, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε, επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς (λόγω της βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί) να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο. Όσον αφορά τους Βίκτορ Βιτόλο και Λούσιο Φιλόμενο, οι δύο ποδοσφαιριστές ανεβάζουν ρυθμό στις προπονήσεις (παρότι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα).

Μάλιστα, ο Ισπανός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (στις 25/10) στο ΟΑΚΑ. Τέλος, ο Αμπουμπακάρι θα καθυστερήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, αφού συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς με την Ελπίδων Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου και Κουτζαβασίλης, ο Μουσλίμοβιτς που βρίσκεται στην αποστολή της Βοσνίας, όπως και οι Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Φωτάκης που θα αγωνιστούν σήμερα με την Εθνική Ανδρών κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x