Επικαιρότητα

«Κανίβαλοι» φορτηγών!

Κύκλωμα που έκλεβε φορτηγά, τα οποία στη συνέχεια τεμάχιζε και πωλούσε τα κομμάτια για ανταλλακτικά στην αγορά, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις του κυκλώματος βρίσκονταν στην εθνική οδό!

Κύκλωμα που έκλεβε φορτηγά, τα οποία στη συνέχεια τεμάχιζε και πωλούσε τα κομμάτια για ανταλλακτικά στην αγορά, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις του κυκλώματος βρίσκονταν στην εθνική οδό!

Τρόπους για την μείωση της τιμής των διοδίων εξετάζει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» , το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, προχωρά σε επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων, παραχωρώντας το ποσοστό που εισπράττει μέχρι τώρα το Δημόσιο.

Πάνε γι’ απόσυρση…! Στην αποδέσμευση εκατοντάδων αστυνομικών από τους περίπου τέσσερις χιλιάδες (!) που είναι στη φύλαξη πολιτικών προσώπων κι «επισήμων», προχωρά η κυβέρνηση. Στόχος, είναι να διατεθούν για την αστυνόμευση συνοικιών. Μειώνεται στο μεταξύ, κατά το ήμισυ και η αστυνομική δύναμη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ψήφος αλά γερμανικά! Την ανάγκη αλλαγής του εκλογικού νόμου με βάση το γερμανικό μοντέλο, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το πρωί (09:30) της Τετάρτης στους βουλευτές του κόμματός του. Το γερμανικό μοντέλο προβλέπει μεταξύ άλλων, μικρές μονοεδρικές περιφέρειες.

«Σιδεροκέφαλοι»! Ολοκληρώθηκε στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης η ορκωμοσία των τριακοσίων της νέας Βουλής και το απόγευμα θα συγκληθεί για πρώτη φορά η Ολομέλεια.

Με τον πρεσβευτή της Κίνας στην Αθήνα, θα συναντηθεί την Τετάρτη η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, για το θέμα του Ο.Λ.Π. Περίπου 8.000 είναι τα «εγκλωβισμένα» κοντέινερς στο εμπορικό λιμάνι, το οποίο θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον έως την προσεχή Κυριακή, 18 Οκτωβρίου.

Χρηματιστήριο! Στο συν 2,18% πριν από λίγο (13:00) , στις 2.869 μονάδες. Αρχίζει στο μεταξύ, η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, η τιμή του οποίου θα κυμαίνεται από 0,52 έως και 0,55 λεπτά το λίτρο.

Κλειστοί θα μείνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Οκτωβρίου, οι σταθμοί του Ηλεκτρικού : Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, ΚΑΤ και Κηφισιά, λόγω των εργασιών του ΗΣΑΠ.

Ευρωπαϊκή περιοδεία με πρώτο σταθμό τη Βρετανία ετοιμάζει η Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της άλμπουμ μετά από εφτά χρόνια απουσίας.

ΚΑΙΡΟΣ: Βελτιωμένος σήμερα σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί έως 6 Μποφόρ. Στους 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x